Tuesday, May 11, 2010

Bagaimana menjadikan transparent screen laptop?


Salam kepada semua rakan2 bloggers..

Minta maaf tak de bahan sangat untuk update blog arini...Entry kali ni just nak bagi tahu tips2 bagaimana nak jadikan screen laptop atau desktop anda trasparent?bagaimana yew? xpon memang dah ada jual screen transparent? kalau ada jual, tapi xpernah nampak pon..xpon dekat oversea ja yang ada jual? Semua persoalan anda salah...hehehe...Ini semua hanyalah ilusi..hohoho..



Bagaimana nak buat screen jadi cmtu? Mudah saja..semudah ABC mungkin..Pertama sekali mesti mempunyai camera..Kemudianya amik gambar disebalik laptop atau desktop anda..dan seterusnya setkan desktop anda dengan wallpaper gambar yang amik tadi..Kemudia finish..heheh..Selamat mencuba...



ini cmna ntah nak buat?mm
p/s: sumber dari moillusion.

13 comments:

.::WaNiE::. said...

mmg 3 jam la nak amik gambar baru dpt yg betul2 eehehehhe

yg last sekali tu

camne ha

hahhaa

papabear said...

menarik nih. boleh cuba hahah

kacang said...

cool.
best.hehe

are-bue said...

mcm best je nanti nak try la

princess_eryna said...

hahahaaa.... bagus tol laa idea nih...

SweetyMui2 said...

waa..sgt kreatif!!
b4 baca baru je nak plan beli desktop trnsprent..lol

soclose2213 said...

NMPK REAL LAH..^.^

PiDoT_OtAi said...

ces.. tertipu aku sudah.. haha.. layan je laa.. jom pekena ROJAK TONGGEK kat blog aku keh3

PiDoT_OtAi said...

ces.. tertipu aku sudah.. haha.. layan je laa.. jom pekena ROJAK TONGGEK kat blog aku keh3

fiD said...

serius style!

Nisaeciz said...

hahah. baru igt betul2 boley buat. kalau cmtu, 1tmpat jela lptop tu boley duduk. heheh

NISECA suka merapu

cikCEPET said...

hehehe
bru je pk na buat....

"amethystchemiz" said...

cool gila atok...suka tgk..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...