Sunday, June 13, 2010

Freebies!



Salam kepada semua sahabt bloggers..
Hari ni saya sekadar nak berkongsi gambar yang diambil dari brotherhoodart.com dimana syarikat yang menjual baju2 islamic ni ada menyediakan wallpaper yang cantik dan boleh la kita save kan sebagai desktop background kita..

Gambar ini diberi percuma ok...Kepada yang berminat dengan baju2 kat situ, boleh la email saya terus ek..Kalau tengok dekat senarai agent tu, nama saya ada di agent kedah dan johor..Selamat menyedut walpaper ok..




Saiz gambar ini untuk resolusi 1280x800.Kalau untuk resolusi lain, boleh amik terus dekat web brotherhoodart.com.

3 comments:

Rowena Chasez said...

yg 2nd wallpaper 2 lawa..
nak jugak laa..
(:

Lepat Pisang said...

comel gak design wallpaper ni..good share bro!

Ann said...

yg 2nd tu mmg lawa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...