Friday, June 25, 2010

[Gambar]: Permukaan seperti Bulan ada di Libya!


Salam kepada semua sahabat blooggers..

Huh hari ni merupakan hari tak da mood utk update entry baru..Tapi tadi bila buka email tengok ada gambar yang menarik untuk dikongsikan kepada semua..Kepada yang dah tengok tu, selamat tengok buat kali ke 2 la yew...

Style saya, ada ja benda baru yang saya dapat, saya akan publish..Tanpa menghiraukan sama ada bahan tu dah lama ke tidak..Bukan ape, ada entry saya sebelum ni bila tulis, pastu ada ja org comment, benda ni dah lama dah la..For me, saya memang tak kisah dah lama ke, baru..Apa yang saya baru tau, saya publish je kat blog nie..Ini kan blog saya.So, ikut suka la kan..huhu..

Untuk makluman jugak, esok ada gerhana bulan kalau tak salah..Apa itu gerhana bulan? Search la sendiri yew dekat wikipedia..huhu..Layan je la gambar nie...















17 comments:

Eciz said...

SUBHANALLAH! hmm yang bebentuk tu, pepasir kan? kan? kan laa. ;p

ciknamr said...

subhanallah.. chantek nye. indah nye. ajaib nye ciptaan Allah. walopn da lme, tp ada sesetgh org x tao. so bgos ntok dikongsi. mcm sy, sy pon x tao psl neh.! thx!!! err tp sy terpk, mcm mn nak ke sne? sy x nmpk sebrg kereta pn.. huuuuuuuuuuu :))

juMa said...

Hebat sungguh ciptaan tuhan..teringin nak pegi citu lak.. wink!

HaNi said...

tempat ni leh visit tak? nk masuk dlm place-to-go-before-i-die list

humaira said...

YA ALLAH!!cantik nye ciptaan MU!!!
means that xyah lah ssh2 nk pegi bln kan???pegi jew kat libya...
hmmmmm

heart~ said...

subhanallah!!! sgt2 cantik okey

zairie said...

cantik ciptaan tuhan yang maha esa ini... memang di luar kotak pemikiran manusia...

recent post :
3 sebab tak perlu pergi ke mid valley

wawan said...

tak pe.. saya baru tau ni.. hehehe

anisizatyA.J said...

saya pun baru tau psl ni, menarik :)

Anonymous said...

I like your blog !!Thank you. They are really great .
do not miss my goods , they are very beautiful !!
Fashion watches
Discount watches
Antique pocket watches
Engraved pocket watches
pocket watch
Keychain Watches

aishahumairah said...

subhanallah..
chantek'y...;)

maCy said...

subhanallah.. cantek sungguh!

tiha said...

Subhanallah inilah keajaiban Allah S.W.T ^^,

tiha said...

Subhanallah inilah keajaiban Allah S.W.T ^^,

myra_zoe said...

sme..tu ar dulu ade dgr citer mat salleh tipu diorang smpai bulan dulu..pdhl diorang hye ade dibumi... menggunakan tmpt serupa ngan bulan

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

subhnallah.. tak pernah tgk lagi mcmni.. kena pegi sekali ni..

mungkin pic2 yg diambil oleh nasa sebelm ni diambil disini tak??

Anonymous said...

Thanks due to the fact that this discriminating article, it's extremely notable blogs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...