Thursday, June 3, 2010

Kat mana tempat best yang ada di Kelantan ??


Salam kepada rakan2 bloggers..

Entry ni adalah entry teringkas mungkin...InsyAllah hasil dari banyak pertanyaan, ramai lagi yang ingin tahu bukti2 mengenai kenapa 11 September tu adalah satu konspirasi yang jelas dirancang..InsyAllah one day saya akan publish entry tu.. Sabor yew..

Untuk memenuhi masa yang ada ni, saya nak bagi tau, saya akan ke kelantan esok pagi dan dijangka pulang ke kedah semula pada ahad malam.Sehubungan dengan itu, kalau terdapat wifi di kelantan, saya akan update serba sedikit tentang tempat2 menarik yang ada di kelantan..

Tujuan utama p kelantan adalah untuk amik gambar kawin jiran saya. Ni bukan amik free ek..Berbayar la..huhuh..So, kepada rakan2 bloggers di kelantan, saya ,ungkin akan berada di sekitar ketereh kot..Mungkin akan ke Kb jugak..Kelantan kat mana lagi best yew? Bagi idea sikit....huhhu...

p/s: gambar dari google jew..dah 11 tahun tak pernah pergi kelantan.huhu
p/s: nabil_1017@yahoo.com

19 comments:

soclose2213 said...

klu tanya gegirl surela rantau panjang/pengkalan kubu, selain nk cuci2 mata sooping ler..hihi

gla ke Pulau Perhentian, klu ada kat Pasir Putehla..dekat dahh..

sekadar cadangan..

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ said...

kelantan byk air terjun yg best2..hehe..actually byk tmpt menarik but kena pandai xplore..hehe..

Sendra said...

believe it or not..semua negeri di malaysia aku dah pernah menjejakkan kaki kecuali kelantan..kenapa eh?tak berpeluang mungkin..

Humour : Pernah dengar cerita tentang Pied piper?

princeduyong said...

kelantan yang best...umah Tn.Guru Nik Aziz kot...

|| nemo mimosh || said...

tak pernah jejak kelantan !

Miro Armyrule said...

singgah ar kg aku...menarik bak ang..ahaks

Ery Farieha said...

pintu gerbang tu best ;)

SweetyMui2 said...

ingtkan u yg nak kawen..hehehehe :p

Ann said...

wakaf che yeh...pasr siti khadijah

pantai cahaya bulan..

lagi2...?

tu je kot dlm kpala aku...

amirah said...

xpenah smpai sna lagi..teringin lor

Anonymous said...

nanti g sana jgn lupa bwak balik ole2 tau...
kepok lekor sama tau...huhuhuu... =p
- anak ibu : Harmony = )-

aurikelsan said...

kalau p KB jgn lupa singgah mkn nasi kerabu golok, sedap woo..nak shopping blh pg pasar siti khadijah or rantau panjang, jgn lupa singgah kt masjid rantau pnjg yg unik,

ieQa sWetLuv said...

balik nnty bawak ole2 ye ngee ;p

zuana's dear diary said...

aku ni pemandu pelancong xbertauliah kt kelantan ehehehhe =p meh sini nk rekemen.. ni yg aku suker jerr laaa tau... yg aku gtahu ni yg aku dh pernah g..

wkf che yeh..
jeram linang..
lata belatan..
pantai irama ..
tok bali..
rantau panjang..
pengkalan kubur..
mlm leh lepak2 kt ridel hotel belakang tuh der sungai..
pantai cahaya bulan..
kubang kerian der tmpt karoke
tp wayang mmg xder lah kt kelantan ni..
taman tengku anis kt pengkalan chepa der pusat riadah..
litar go kart n ladang kuda..
kdg2 der motor cross n drift gak kt situ..
gunung stong n air terjun kt jeli

ermmm yg tuh aku tahu jer lah...
org lenn yg lebih expert tahu byk lg kot..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

umah lOlly paling besh :)

syazwan safwan said...

Bundle Tok Bali..Terbaik!!!
petang khamis kt jambatan tok bali..

eyDa said...
This comment has been removed by the author.
eyDa said...

ketereh???? waa, da dekat eyda pnye poly..tp mse 2 de kt umh..hehe..umh kt ganu..huuu

nabil_potter said...

thanks semua..

xsemua tempat saya dapat g..
wakaf che yer, pasar siti khadijah itu je kot yang sempat p..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...