Wednesday, June 9, 2010

Terima Kasih Nuffnang.


Salam kepada sahabat bloggers..

Siapa kata main blog tak best?huhuh...Silap la sapa yang cakap cmtu..Tapi, ikut org la kan..kalau semua mian blog, sapa nak main fb atau apa2 game lain..huhu..Antara kebaikan main blog ni termasuklah dapat side income..huhuh..Dari mana dapat income ni?ok, bukan sekadar buat blog, pastu dapat duit..bukan cmtu..jgn salah faham ye tuan-tuan dan puan-puan..

Nak dapat duit bila berblog ni apabila kita register dengan syarikat pengiklanan.Antara company yang agak popular sekarang ini adalah, nuffnang, google adsense, advertlets dan lain2 lagi..Untuk pengetahuan, blog ini hanya menggunakan 1 jew iaitu nuffnang..

Ok..sesetengah orag masih ragu2 lagi sama ada betul ke tak? Ok, untuk pengetahuan, lebih dari 2 kali dah saya dapat cheque dari nuffnang.Semalam dah sampai 1 lagi cheque..Jumlah kali ini lebih tinggi dari hasil tambah 2 cheque terdahulu..huhuhu..

So, kepada yang masih tak daftar lagi dengan nuffnang ni, boleh la berbuat demikian yew..Sambil main blog, sambil dapat side income..So, nak beli apa ek dengan duit ni???heheh..Seluar?baju? lense?

13 comments:

faye said...

wah tahniah....

Adam Roslan said...

tahniah. berapa dapat bro. kasi ajar sikit.

chybee said...

tahniah! bole belanja chybee tak lepas ni? :D

Amri Bahruji matPuisi said...

tahniah bro...

Hapiz Rahman said...

hahah.. bagus tul.. ingt nk daftar hari nie lah.. :)

@ku d! sin!e said...

tahniah..hehehe
untung la kamu..

Fay Nana (Cik Fana) said...

tahniahh! :)

Ery Farieha said...

ko ni
asik dpt check je
huhuuh

Nasih Muslim said...

lalu lalang blog orang, terjumpa post ni.. huhu..

anyway, tahniah bro.. aku bila nak dapat.. orang punya aku klik, aku punya orang tak klik.. -.-"

♥~KiN~♥ said...

dlu pernah nk try...tp takut lak.
slamat ke bg mcm2 info time rgister 2???

Anonymous said...

NABIL GEDIK!!!!!!

Our Love Memories said...

tahniah..bleh minta blanja mkan tomyam n burger ni..hehe..(gurau je)..em, nk try..tp tggu ms sesuai..skang bz sket..huhu..

fiq said...

wah, best nyer dpt duit.. saya still beginner lg dlm dunia blog ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...