Monday, July 19, 2010

Apa beza formspring dengan formstack??

Salam kepada semua sahabat bloggers..

Fuhh...Di tengah hari yang indah ni, patutnya kena tido nie..Tengok member saya semua dah tido..Tapi, saya tak suka tido siang..ye ke??heheh..

Kawan2, formspring tu gapo?? formstack plak??? baru buat tadi and dah letak dekat gadget tu...Maklum la, saya ni tak uptodate...hmmm..

Sekadar satu persoalan!!

Cikgu saya cakap, malu bertanya, sesat jalan...Ye ke?hihi

p/s: terima kasih kepada yang memberi comment

12 comments:

Ery Farieha said...

xtaulak formstack tu
tiru formspring kot
yg pemes formspring je
hoho

faiz said...

formspring tu tuk ty soalan..formstack ni untuk buat form (Borang) online..x sama langsung..huhu


Post-post baru faiz!
Tentang Hitler, mana yang benar??
Holywar-efairy hidup kembali
Login Facebook dapat awek??

fArAh07 said...

gne formspring je
men tnye2 soklan
cm artis pn ade rs
*prasan kjap*

.::WaNiE::. said...

formstack tu apeke jadah pulak tu

dunspeak♥ said...

tak penah tau pn ttg formstack sebelom nie..heee

ZACK ENTRY said...

banyak sangat benda baru..aku tak termampu nak layan semua..=)

AiZ said...

first time dengar formstack... stapler pernah aaaa dengar.. hak3...




Aiz latest entry
Aiz return.. haha.. memang takleh blah

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

nur hidayah isa said...

yang formspring tuk tanye2..formstack utk wat borang..sesuai utk blogshop..hehe

lea said...

xnah dgr lak formstack

maisyah said...

Ohoo..
(menyampuk jap...hheehe..)
Formstack tu yang orang buat jadual khas utk beniaga tu eh..?
yala yg isi borang di bawah utk buat tempahan kan..kan..?
saya pun blogger baruu ni..

darkbatman said...

eh ade yg formstack lak?

Wawa~* said...

formstack?? ntah.. x penah dengar plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...