Friday, July 23, 2010

Berat sangat ke blog nie? Check berat blog anda disini!!

Salam kepada semua shabat bloggers..

Entry ni adalah entry terpendek mungkin saya pernah buat..By the way, entry ni saya buat semalam..tapi time korang baca ni, saya mungkin on the way ke Desaru bersama kawan2 tercinta..jangan wisau, nanti saya uploadkan gambar yew..hehehe...maklum la dah final year..Pasni meamang dah tak boleh bersama mereka lagi..hmmm...

Berat ke blog nie??Kenapa ade org complain kat saya kata berat?tapi saya tengok takde la berat sangat..Cuba test blog anda pulak berat ke tak???

p/s: mintak maaf, tulisan warna hitam..so kena highlight la..



Blog URL: (eg. http://nabilpotter.com/)

10 comments:

Hasrol Nizam said...

kalau bagi aku tenet yg slow ciput ni, mmg terasa berat dia..tp semua loading habis..takde yg tertinggal.. :D

Oh, hampir terlanggar orang

nabil_potter said...

ko loadin rasa lambat tak?
huhu

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

bro..entri keluar cepat..kira dapat baca la..Tapi loading masih berjalan dibahagian side bar.....

Komen tentang blog ni:Biasa2 je la..x de la berat sangat..

nanad said...

x berat pon

Dean said...

tak berat pun...maybe tenet dorang yg slow..sian awk dipersalahkan.ehehe

zairie said...

berat x kesah.. tp aku xsuke blog yg ada music.. ggu :D

my recent post:
MARI MENGUNDI PENGANTI PAUL THE OCTOPUS UNTUK WORLD CUP 2014

hans said...

lama juga blog aku nih

P/S : Review Film : Ong Bak 3 Memang Lucu! Hahaha!

Irwan Nemoto said...

kalau nak ringankan lagi try kompress template sepadat yang mungkin :)

My Blog

CONNIE said...

tak berat pun, sebab tak lama nk tunggu sume load.

ribena.illina said...

azieraillina.blogspot.com/ 138.96 KB 2.19 seconds


berat dr potterrr..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...