Tuesday, July 13, 2010

Bertuahkah saya dan kamu?

salam kepada sahabat2 bloggers..

Mintak maaf sebab tak boleh nak tinggal berblog nie..Tinggal jab dah rindu balik nak tengok blog..hehehe...tapi kejab2 je main..masa takde..hhuhu..tadi masa2 buat blog walking ke mesir, tiba2 nampak entry yang dapat hadiah..So, ape lagi..nak try la jugak..mane nak tahu kot2 la dapat hadiah free..hehehe..

Sebelum tu nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada tuan empunya blog aka penganjur contest sebab sudi buat amal pada mingu2 ni..pasni bulan ramdhan, so boleh la buat lagi yew cmni..bagi kurma pun dah ok dah..huhuhu..betul tak?? apa yang saya cakap pun tak tahu la..huhuh...
berikut adalah syarat2 penyertaan ok...baca elok2..

                                      *************




Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....

5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....

Tu je syarat2nya...sap sap soi.....tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam. Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010. Cabutan nama-nama pemenang yang bertuah akan dilakukan oleh SH. 3 pemenang akan dipilih...Keputusan adalah muktamad!
GOOD LUCK TO ALL!!!!
********************
Untuk keterangan lanjut boleh la lawati blog nie yew : 
p/s: layan je la.... :)

6 comments:

SweetyMui2 said...

wahhhh..nak join! mana tau kot2 lucky..heee *wink

hans said...

wah rasa macam nak join jer

sHaH said...

wah potograper...

yes, i am a future teacher bro..

faiz said...

Join contest lagii..rajin..ko da la slalu menang.at least ada nombor kn...huhu

Post-post baru faiz!
Template header Percuma!
Newbie pun boleh dapat trafik
Tutorial untuk download tegar

Wanie Azeera said...

yeay! nabil join juga! heheh

rasp said...

thanx for the wish..
thanx for joining...gud luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...