Friday, July 23, 2010

Betul ke ramai Bloggers pendiam? apa kata survey?

Salam kepada semua sahabat bloggers dan selamat pagi kepada semua...

Tajuk entry kali ni adalah mengenai diri anda..Siapa anda disebalik blog anda..Ade org cakap, ramai blogger2 ni seorang yang pendiam bila berjumpa..tapi kalau bab menulis, memang boleh jadi wartawan la..hehehe..pada saya, sesetengah orang mungkin macam tu..tapi kes2 yang macam ni, bukat melibatkan semua bloggers.

Tapi kan ,kadang2 diam itu lebih baik dari yang cakap banyak..betul tak?

Diam tak bermaksud pemalu...diam juga tak bermaksud sombong, diam juga tak bermaksud pendiam..tapi, apa sebenarnya tujuan anda diam?huhuh..tak de idea nak bercakap ke? tak pun masih belum mengenali?? atau, malas nak bercakap?ade jugak org cakap, dah hobi macam tu...hohoho...Ade jugak hobi diam ek..heheh

So, disamping banci penduduk yang hangat berlangsung sekarang, apa kata kita banci pulak blogger2 ni diam ke tak anda bila di luar sana?Huhu..Jom Voting..p/s: hanya untuk mengetahui =)

37 comments:

Sir Marcello said...

ye kot...
tak pernah pun aku bercakap sepatah pun dengan mereka..

melainkan tulisan yang ditaip..hehhehe

bukan ke GB ada gath hari tue..semua yg hadir kononnya memang outstanding abis...kira golongan pendiam nie sedikit jer

Nona Nadzirah Anak PakDin said...

bila ada yang memulakan bicara, terus tak boleh diam dah.
:D
selamat pagi.

budak chOmel said...

hehe~ tidak.tidak.tidak.

sy adelah burung murai.

zairie said...

biel.. diam sebab tengah cari idea kot nak wat bising.. hehe :D


my recent post:
KORANG BERANI BUKAK BLOG NIE??

zither said...

eh mana ada.. saya ni suka je bcakap, sering bcakap. dan suara kuat pulak tu. haha

dunspeak♥ said...

tak tak tak..sy suka pot pet pot pet jugak..hahaha

zaza said...

maybe lah.. aku pun berat mulut jgk kt luar sane.. ckp bile benda pntg jer, kalo tak diam seribu bahasa..

tp xde la smpai kena cop pendiam giler.. cuma mgkin jns aku mls nk ckp bnyk.. skali aku merepek haaaa pnjg pulak.. kui3...

arifadela said...

erm...
mean semue yg pendiam kne jd blogger..
x gak..
ade je yg bising...

Pinky Pixie said...

sy blogger pendiam yg tak suke duduk diam.. heuuuu~

nursarah said...

kalau dah kenal face to face lama mmg tidak pendiam.

dan kalau kena pada orangnya, 1st time jumpa pun dah banyak cerita.

just a matter of situation.

yika atika said...

muler2 mmg lar pendiam lame2 nnt nberckp x henti :DD

Bukan Eciz said...

macam tu la saya. agak pendiam la. dalam belog agak aktif. kasa dan sebagainya.


bila berdepan dengan orang lain, saya lebih suka mendengar dari bercakap. ngeee. tapi kalau dengan si dia, saya la yang asik bercakap je. ;p

d_tieah said...

X jugak la..
Sy x pendiam..
Cuma sk memendam rasa..
haha..

sfatimahzj said...

xdela pdiam sgt pon..
tapi kalau jmpe 1pale,mmg xleh kawal..huhu

ezany said...

setuju.. hehe.. tp dia kalau jumpa org yg xbape kenal jer la.. xkan ngan member2 pun diam gak..

Zala Wajik said...

kalau mood tak elok selalunyalah aku jadi pendiam.

kalau mood elok, bercakap memang nak lebat. hhahahaha

I*K*T*I*R*A*F said...

salam singgah. :)

OH! x semestinya semua blogger itu pendiam.kan?

~saya sedang-sedang. Haha :D

Ummi Hanie said...

hai nabil.salam...

yup sy sorg pendiam n pemalu .;)

tp itu xbermakna sombong yer...

-telordibasuh- said...

rase2 telor pendiam x?hehhee..jawap

eykameow said...

hahaha tak semua blogger camtu.. upss.

DaHLia said...

diam tu lebih baik drpd berbicara yang xelok :)

akmalhilmi said...

haha
aku sokong
aku act pndiam
tp dpn lappy o social web
amik ko
mulut pot pet
:)

nana said...

agk nye lebih senang menulis dr bercakap kot..lg 1,bila menulis tu, x perlu nk berdepan dgn orang mcm bila bercakap..

hans said...

aku dah jawab dah soalan banci hang nih nabil
hehehe


P/S : Sebab Pinggang Gua Tergeliat Jadi Hari Nih Gua Jawab Soalan Jer Lah

~Blabberina~ said...

my name Blabberina. tahu kan maksud blabber? hehe.

i love to write.smpi kena limit myself jgn pjg2.. tp psl komen,limited. sbb byk sgt BW..

but bila nmpk topik yg tertarik hati,mcm ni la ah-kak komen you..hehe

bellar0ssa said...

blogger di alam maya. klo jumpe depan. tak bape kenal cam ne nak berborak.hehe

tapi aku kuat membebel.wakaka.

Ery Farieha said...

majoritinye pendiam
:)
x caye pegi la mane2 gath bloggers
mmg smenye diam je
geng ngn kwn2 sendri je
hehe

ribena.illina said...

ade gak laaa hobi diam..cam bena..ade time angin xmo ckp langsung..hahhaa~

hudhud said...

betul kot. i pendiam :P

tp diam bermakna. selalu tgk org, perhati org, pastu masuk dlm blog ttg perihal manusia hehehe :P

[z@ck] said...

aku pendiam?
hohohoho..

@yuE said...

aku bising gila..

NICK IRFAN said...

aku pendiam jgk... hehe

yann said...

saya slh seorg blogger yg termasuk dlm kategori blogger pendiam...silence is my hobby!..ehehe

SweetyMui2 said...

saya pendiam sbb hobi :p

Hariz said...

Saya Kuat Bercoloteh..


New Entry Prof-Hariz
7 Azab Dilihat Penggali Kubur

.cik yaya. said...

saya mmg pendiam..sbb tu saya suka luahkan kt blog..hee~

bksempoi said...

aduh, terasa la pula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...