Friday, July 9, 2010

Gathering Geng Blogger 2010 UpdATE !

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia kepada rakan diluar sana...

InsyAllah esok dah nak bertolak balik ke Skudai bersama dengan family dari Kedah..So, bermulanya esok, rasanya kekerapan untuk update blog memang jarang sekali..Sedih sebab dah habis cuti..Rasa berat ja nak sambung belajar..every year perasaan cmni akan rasa bila lama bercuti..tanya la kepada student mana2 pun, kalau cuti panjang mana pun, mesti takkan cukup..Betul takk?heheeh

Seperti yang ramai maklum dan ramai jugak kot yang tak tahu, pada hari sabtu ni akan diadakan Gathering Pertama Geng Blogger..Tempatnya adalah di Putrajaya..siapa yang berkesempatan, boleh la sama2 memeriahkan Gathering ni..Saya minta maaf sangat2 sebab tak dapat datang Gathering ni atas sebab2 tertentu..12hb(isnin) dah nak start kelas..Pastu report li pon tak siap lagi..Banyak lagi masalah yang perlu diselesaikan..So, saya selaku Geng Blogger ingin beri comitmen juga kepada Gathering nie..komitmen yang saya berikan adalah dengan hebohkan tentang Gathering ni..So, berikut adalah berkaitan dengan Gathering Geng Blogger..

                                          *********************

Objektif :

1) Mengumpulkan blogger di seluruh Malaysia untuk berkumpul di dalam satu acara
2) Bersosial antara satu sama lain untuk mewujudkan masyarakat blogger sihat
3) Memberi pendedahan tentang kesan baik dan buruk platform blog kepada
masyarakat
4) Menyedarkan blogger perihal kepentingan

Aktiviti:

Nama : GengBlogger Gathering
Tarikh : 10 July 2010
Tempat : Putrajaya Challenge Park, Presint 5, Putrajaya (Rujuk lampiran 1 untuk peta)
Masa : 9 am hingga 5 pm

Tentatif :
9.00-10.00 am : Pendaftaran peserta
10.00-1.00 pm : Aktiviti luar Blogger
1.00-3.00 pm : Rehat, makan dan solat
3.00-4.00 pm : Perkongsian dari senior blogger
4.00-5.00 pm : Sesi bergambar
(Rujuk lampiran 2 untuk senarai penuh)

Lampiran 1 - Peta ke Lokasi Gathering GengBlogger
1) Bagi yang menaiki kereta, boleh menggunakan peta dibawah ini


dari Putrajaya International Convention Center (PICC), boleh ikut laluan ini

2) Jika menggunakan kemudahan awam dari Kuala Lumpur

Bas - Menaiki bas rapid KL (rujuk sini) ke Putrajaya sentral
ERL - Menaiki ERL di KL Sentral ke Putrajaya Central. RM 18 return
Di putrajaya central, akan ada perkhidmatan yang akan mengambil anda untuk ke
tempat program. Sila telefon/msg ke no ini 0169640972 selewat-lewatnya
pukul 11.59 malam pada 9hb 7 2010 jika mahu menggunakan perkhidmatan ini.

                         *********************

p/s: kepada yang pergi, amik gambar banyak2 pastu tunjuk kat saya..Bagi saya jeles okey :)

8 comments:

suhaisweet said...

Visiting here friend..Nice entry..check also my latest Haha

Ery Farieha said...

ko x gi ek?
xpe2
settle mende2 penting dulu

Hasrol Nizam said...

same la kita..aku tak pergi gak..tgk tentatif mcm best je sesi sharing2 tu..

nur hidayah isa said...

hehehe..takpe2..dyh pegi bg pihak nabil..hahah..kompem kn sal baju tu?

hans said...

selamat bergathering

~Ann~ said...

aaaaaaaaaaaaaa.. jeles!!!

mier@merr said...

blum tgk gmbr da rasa jeles.sekian.

ciknamr said...

en.nabil potter, sy bkn studnt kskb tp sekwn dgn kskb.. cmne mn nak ckp ye.. haaha yg penting bkn KSKB. kolej sy nm KTMP kat kl heeee.. nabil neh kskb ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...