Saturday, July 3, 2010

German Vs Argentina, Siapa menang?

Argentina menang kot..huh
Salam kepada semua sahabat..

Entry yang pendek dan ringkas...Siapa akan menang malam nie??

Saya suka German..Cara mainan dia kemas dan teratur..Tapi agak smooth..

Saya juga suka Argentina sebab cara mainan dia laju..Pastu dia ada Messi..hahah..

Tekaan saya untuk Belanda menang terhadap Brazil adalah tekaan yang tepat..Sekarang ni, saya teka untuk Argentina menang..Apa2 pon kita layan je malam nie...

Gerrman pun kuat jugak..mmmm

Argrntina 3 German 2!!

Apa kata anda??

17 comments:

Anonymous said...

patot la sy dapat beg argentina..hohoho...
kalau dpt beg free tu,mungkin argentina ada harapan nk menang la kot..kih3... = )
(tah pape je... =p )
- anak ibu : Harmony -

Azman Roslan said...

german akan menang... hahah.

jfook said...

Hopefully Germany! :P

Ery Farieha said...

aku baru decide ni nak sokong argentina ke germany, so aku sokong ARGENTINA!!
ngehehehe~

maisarahzakariah said...

oyeahhh...sy setuju 678 peratus!!!!argentina pasti menang....gloryyy...wihoooo!

kenwooi said...

any team can win.. as long as spain wins later! =D

pearl apple said...

argentina mesti menang lol...mesti masuk final jgaks..

Anonymous said...

Tulip suka german... hehe...
Jd,, nak sokong german laa

tpi, argentina bez gak,, hahaha
pe kata sokong Msia jerk?? hehe

- Blue Tulip-

parkbhuthe said...

argentinaa plis lalalla

ciknamr said...

hummm argentina~!

humaira said...

german will win!!!

alisha said...

german 4 argentina 2 ,

Meera Suki said...

german da menang! ;)

timhar said...

4-0 hahahaha german bolot smua..

nabil_potter said...

hidup German...hahah

nur hidayah isa said...

haha salah la tekaan nabil..heheh sokong team mana pasni?

nor_anifa said...

haha..tekaan yg silap kali ni..german mng...smlm cara permainan german da mcm gaya permain argetina sebelum ni..cepat dan tangkas. argetina lakk..cam sloww n smooth jeerr walapon ada messi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...