Wednesday, July 28, 2010

HappY birThdaY mY bloG

Assalamualaikum wbt kepada semua readers dan bloggers sekalian..

Alhamdulillah, hari ni 28/7/10 merupakan genapnya blog nabil-potter.blogspot.com. Tiada apa yang hendak ditulis sangat sebabnya saya masih lagi dalam keadaan demam..Tapi, disebabkan blog kesayangan ini, saya berkorban sedikit masa untuk menulis entry ni..

Target saya dalam 1 tahun berblog ada yang mencapai target dan ada jugak yang belum dicapai..Antara pencapaian yang berjaya adalah dengan mendapat ranking Alexa dibawah 1juta.Hari ini saya berjaya dibawah 800k.Alhamdulillah walaupun tak seheabat bloggers lain..

Walaubagaimanapun, saya tidak dapat untuk mencapai followers melebihi 1 ribu..Ape2 pun tak pa, saya bersyukur sebabnya kebanyakkan followers saya bukan jenis touch and go..Walaupun mereka adalah silent readers, saya tetap menghargai mereka semua..Thanks kepada semua Followers yang sudi ikut blog buruk ini..huhu

Di samping ulangtahun ni jugak, saya nak ucapan ribuan terima kasih kepada bloggers2 yang menolong saya secara formal ataupun tidak formal..Antaranya adalah

1) http://aizuddin.com/
2) http://mohamadfaiz.com/
3) http://nabilpotter.com/
4) http://suffer.frenzyfm.my/

Sebenarnya ramai lagi yang banyak memberi sumbangan pada blog ini, tapi ini je yang saya ingat..Mintak maf kalau saya ta letak link kamu semua..Saya tak larat nak tulis banyak..Kepala pining..Terima kasih untuk semua bloggers yang datang blog ini..terima kasih sangat2...

Selamat menonton TV di blog ini.. =)
Photobucket
*******
Code untuk side bar tv.Jom letak dekat blog anda.
 email saye: nabilpotter@gmail.com
*******

19 comments:

Ery Farieha said...

hepy besday!
lambat sebulan dr besday blog aku
hehehee

faiz said...

heppy besday! huhu..terbaikk la nabil..alexa under 1juta tuh..header pun cantik..ngeee~~..thanx bro!

suhaida shukor said...

Nuffnang klik for u as the gift for ur blog birthday =)

CintaNajihah said...

hapy bezday~!! bile na wat party... mau makn kek la............ ;))

::FAIZ FARISH:: said...

hp bday to you blog....

Affan Ruslan said...

Salam.
Selama Hari Jadi,
blog pn ada hari jadi? heheh

SUFFER8ZINE said...

yeahhh, have backlink here, thnx nabis, keep it up ya, nice!!!

cik Nemo said...

congrats!

shaye tak pnh igt tarikh birthday blog shaye.

nanti2 lah check!

hep2, buley tk tv ke? =0

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. tarikh ni yang best.. hehe =P

selamat ulang tahun untuk blog ni..

**adiah dh pos, tggu sampai je lagi. dh sampai inform ea.. =)

ohcerita.com said...

no hal lah..tolong2 member satu kemestian..kalau ad yg boleh tlg..tapi jgn sampai lupa jasa2 org yg byk membantu ya nanti ;)

MR Bang Miji said...

congrate..hepy besday gak

.::WaNiE::. said...

weeeeeee

happy birthday to ur blog

hehehehe

nabil_potter said...

thanks semua :)

bidadarihijau said...

hepy besday..nabil ko duduk kp ke eh??mst knal cenen kan

bidadarihijau said...

eh aku tnye soalan lari tjuk..tp xpe la kan..hahhaha

mie said...

blog pun sambut besday..
anyway, hepi blogging...
hohohooo

nabilah abd rahman said...

hepi besday to this blog...kuatkan semangat untuk teruskan berblog..:)

ken said...

happy birthday blog! =D

Anonymous said...

Друзья вперед качать программы и игры. Все с файлобменников совершенно бесплатно для Вас здесь. Заходите и качайте [url=http://everop.ru/]свежие игры[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...