Saturday, July 17, 2010

Masalah pada i-Phone 4 dikenalpasti..

Salam kepada semua sahabt bloggers..

Fuhhh...di pagi yang indah dengan hujan lebat, dapat lagi ku bertahan untuk membuat secebis entry ini..heheh..ape la yang saya membebel nie...abaikan yew..hihi

Baru2 ni, pihak apple telah melancarkan 1 produk baru yang diberi nama i-phone 4..Seperti biasa, di awal pengeluarannya, ramai peminat2 i-phone berlumba2 untuk mendapatkannya dan bangga bila dapat beli i-phone 4..Tapi, kata nya i- phine 4 ni bermasalah..betul ke?tapi masalah ape?

Masalahnya adalah ,Telefon itu mengalami gangguan pada isyarat wayarles jika memegang telefon itu dengan tangan terdedah atau dikenali sebagai "pegangan maut".Ketua Pegawai Eksekutif Apple Inc., Steve Jobs ketika mengumumkan perkara itu di ibu pejabat syarikat berkenaan di sini berkata, mereka yang telah membeli dan bakal membeli telefon itu layak menerimanya.

Menerima ape?Apple berkata, pembeli model iPhone terbaru bakal diberikan sarung pelindung secara percuma bagi mengurangkan masalah gangguan isyarat..mmmm...hebat teknologi apple ni..Sarung pun bleh dapat mengurangkan masalah gangguan..mesti specialkan sarung dia..huhuh


So, hajatku untuk memilik i-phone 4 tak kesampaian kalau ada masalah cmni..Ingat petang jab g nak p beli..tapi dah jadi cmni, so tak pe la...tak de jodoh..hahaha..

p/s: sumber utusan

4 comments:

Fina Fento said...

kawan saya dah beli ni..pantas betol dia..aih


INI BLOG SAYA

.::WaNiE::. said...

petang ni nak gi beli

huhuhuuhuhuh


huhuhuuhuhuuh

Eciz said...

KAHKAH. ciss. ayat nak power. nak beli petang ni konon. cakapla nak belikan aku. baru betul masyuk ayat tu. KAHKAH

juma said...

xder angan2 lagi dah pasni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...