Sunday, July 4, 2010

nabilpotter-art under renovation

Salam kepada semua sahabat bloggers..

Di samping kekangan dan kekurangan masa, nabilpotter sdn bhd hari ini berjaya mengeluarkan satu lagi produknya iaitu nabilpotter-art.Blog ini adalah blog percubaan dimana hasil2 kerja buruk saya ada disitu..Buat masa sekarang, blog ini masih lagi bermasalah mengenai comment form..Kalau ada sesiapa yang boleh membantu, sila tampil ke hadapan untuk menghulurkan bantuan..heheh..ayat skema la plak..hehehe..

Untuk makluman lanjut, klik sini untuk ke blog buruk nabilpotter-art.

6 comments:

ciknamr said...

waaaa gbr2 kat blog nabil art mmg chantek2!!!
:D pewitt pewiit~!!

nabil_potter said...

cmna nak buat comment tue>?

fiq said...

ciknamr ni mmg slalu menjadi pencetus org wat photoblog. hehe..

ciknamr said...

maksud en.potter ape eyh?? nak bg ilang coment2 ke????
klo kat blog saya tuh, xde la plak coment2... ehehhehe ntah p ilang mn ntah..
sy pon tertye2 mn lah en.potter dpt bhgn comment tuh :D

Hapiz Rahman said...

kene cube buat gune web nieh!

Hapiz Rahman said...

kene cube buat gune web nieh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...