Sunday, July 25, 2010

Oh header baru !!

rainbow is my theme...
Salam kepada semua sahabat bloggers..

Harini 25hb July tahun 2010..Untuk pengetahuan semua, lagi tiga hari lagi, genap umur blog ini menjadi 1 tahun...Waa...dah nak dekat setahun..So, bukan nak cerita pasal setahun lagi, so nak cerita pasal header baru..huhuh..Ok tak header baru saya??????????

Korang nampak lain tak pada blog ini? Sebenarnya, blog ini bukan sahaja berbeza dari segi header..Tapi kalau korang perasan, template dia pun berubah..Tapi tak banyak la..tu pun kalau org perasan la..huhu

Ramai mesti tertanya2, siapa yang buat header ni??? nak tahu?? sebenarnya, saya pun boleh je nak buat..Tapi disebabkan masa tak mengizinkan, saya telah disponsor  oleh seorang pelajar+businessman sebagai pelanggan pertamanya...Siapa la yang sponsor tu???huhuh..nak tahu, nama dia adalah mohamadfaiz.Siapa dia ni???ok, rujuk kat sini---> http://mohamadfaiz.com/?ref=nabilpotter

Sebenarnya, dia sekarang ada buat satu business baru iaitu upah buat header..kepada yang berminat nak buat header, boleh la tempah kat dia..Harga dia insyAllah berpatutan la..Kena konsider la dari segi masa la,ape la..huhu..Tiga orang pertama akan mendapat harga special iaitu dibawah RM40 kalau tak salah..Di bawah okey..so, kalau pasal harga kena rujuk dia la...saya tak tahu sangat..dia boleh dihubungi melalui emailnya iaitu faiz_slur@yahoo.com. Pastu nak cakap kat sini, nanti korang cakap kat dia dari mane dapat tahu pasal upah header tu..korang cakap la dari nabilpotter..ingat, ref=nabilpotter ok..huhuhu..rasanya dah habiskot untuk promote ko faiz..hahah..ak dah bagi credit secukupnya..kalau tak cukup, beri tahu lagi..heheh

So, korang rasa cantik tak blog berwajah baru saya ni????hehehe...

p/s: faiz, harap ko terima dengan hati terbuka comment daripada readers blog ak..hahah

26 comments:

ken said...

so cool and cheerful =)

[z@ck] said...

nice weyh..loike loike =)

nabil_potter said...

peeh..comment serentak..tengok time dia..heheh 12.32

arifadela said...

ceria abes..
da mcm tngk chanel ceria kat astro..

Dia Diriku said...

nice header.. eh, baru perasan kau guna personas sama mcm aku...hhahah :)

SweetyMui2 said...

apa2 yg colourful saya suka! nice job by faiz..ngam ngan tauke blog pnya personality :p

asyurul said...

cantik bro...cool...

nabilah abd rahman said...

smart...nampak cool je...

Nabiel said...

miahahaha~
mmg cool la bro!heeeee~

Hizami Rahim said...

wo.
kewl.
:D

Ann said...

cantik..

@ku d! sin!e said...

cantik lah...

akmalhilmi said...

bukan maen besar kam kaw pgg 2
nice heager la bro
:))

Ery Farieha said...

wahwah
kaleful
boleh join blog aku
hehehehe

Syida Shukor said...

cantik ! bila part pelangi . suka tengok ! :D

hans said...

sumpah stylo beb header baru blog ko
aku cemburu gila nih
hohoho

P/S : Review Filem : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb! Terbaik!

nur hidayah isa said...

lawa2...

faiz said...

woah..ni kat blog kau tapi aku plak nak ucap thanx kat semua orang..haha..harap korang xkesah aku ckp thanx! act xtau lagi, tpi xmhl kot..kalau ada yang nk, emel harini..insyaallah aku bagi price ok..sbb esok da start sem baru. Hari ni aku free jee...boleh aku buat..sape2 nak, emel ea? boleh tambah mmber2..Oh, n thanx nabil! terbaik r bro..nnti kalau balik JB kita p minum..hehe

Hariz said...

sangat coool

New Entry Prof-Hariz
Gangguan Seksual Lelaki

Kie-yu said...

dtg dari belog faiz
mmg cun header baru kamu
dah hantar email utk dptkan serice die :D

ribena.illina said...

cantekkkkkkkkk sehhhhhhh! jelez3!!! rainbow plak tuh..hehehe~ terbaek arh! =D

Encik aMin said...

hurm, lawa gak.. tapi rasanye kalo standard camni, nak kena bayar dlm rm40, tak berbaloi kot?

(ayat pancing utk dpt header free nih..) heheh... :p

nabil_potter said...

ak free je..harga bawah 40 la bro..ni kira murah la...ko nak murah lagi, buat sendiri la...heheheh

kk said...

gile smart ok

Nsyzwni said...

wee ~ nice header (:

Anonymous said...

Mate. This blog is amazing. How can I make it look this good ?.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...