Wednesday, July 7, 2010

Permohonan Biasiswa JPA dah boleh isi..Cepat sebelum terlambat !!

Salam kepada semua rakan2 bloggers..

Apa tunggu lagi?heheh...kepada pelajar2 yang akan masuk ipta dan yang sedang belajar di ipta dan berada pada tahun 3 sekarang, anda layak untuk isi borang untuk biasiswa ini..Sedih sebab tak dapat isi lagi..untuk pengetahuan, every year saya isi borang ini..tapi masih tak dapat..Mungkin ada hikmah kot..

Kepada lepasan matrikulasi, peluang anda untuk dapat biasiswa ini adalah tinggi..Seyes cakap..time saya matrik dulu, ramai kawan2 yang dapat..Soalan pointer letak tepi jab..Dapat je 3.20 keatas, isi je borang nie...Jangan malu, jgn segan....Tak rugi ape2 pun borang ni..Isi melalui online..kepada yang dah amik ptptipu, eh silap, ptptn jgn bimbang....isi jugak borang nie..Nanti kalau dapat jpa, terminate la ptptn..bayar je setakat mana anda pinjam..

Jangan berhenti untuk isi selagi mampu..jangan malas untuk isi..bukan ape, untung sapa dapat biasiswa ni..tak perlu kacau duit mak ayah lagi..tapi dari segi peluang pekerjaan, lepas habis belajar kira lain la...isi tau...lepasan matrik chances anda untuk dapat tinggi..hehehe..cakap macam saya ni pegawai jpa pulak...huhuh..

bagi tahu kawan2 lain tau...Jgn kedekut untuk bagi tau...Saya tak nak apa yang berlaku time kami dulu..Berita ni tak di bagi tahu kepada rakan2..so, ramai jugak org yang tak isi..jgn kedekut tau...bagi tau kawan2 yang lain pakat2 isi JPA...Selamat isi borang..Pastikan semua maklumat tepat dan betul....Layan..

Untuk makluman lanjut, tengok SINI..last date pada 16 JULAI 2010.

16 comments:

äþèéž™ said...

bagoz info ni. leh bagi tawu adek aku ni. tq ye share info

Ann said...

satu dak course aku mintak...
cuma ade lah bbrp org xdpt sbb xlepas pointer

skng ni dak jpa kaya rm5+++..dulu rm3+++ jer...

zairie said...

nabil... kalau apply nie, and dapat kene keje kerajaan kan?? tp mslh nyer, aku x minat la keje kerajaan nie.. baik kerajaan negeri and kerajaan persekutuan.. :D

my recent post:
Germany... aku support kau

.::WaNiE::. said...

saya mau biasiswa nak beli beg tangan

cik ieqa sygg said...

tengss yaww

fana said...

thanks for ur info..! nak mintak utk adik ni

nabilah abd rahman said...

mmg untung dpt biasswa nie...mmg xperlu pikir ttg duet dah sbb byk duet yg jpa bg....^_^

nabil_potter said...

zairie

yup..kalau dapat ni, dia kontrak dengan kerajaan..lepas habis kontrak, kalau nak berhenti kerja pon boleh..hehe
harap bantu kalau salah info :)_

ciknamr said...

waaaa best nye klo dpt... sy bkn JPA tp SPA. hahahahha adik bradik lah tuh. :D

eqa said...

law ngah ambik dip ni bole gak kew?tahun 5?

@ku d! sin!e said...

biler wet JPA nak masuk nie..
hihi

SweetyMui2 said...

dh apply..hope sama2 dapat :)
thanxx 4 da info

yanalililala said...

dulu pas matrik pun terlps nk mohon. ble msuk thun lain dh pyh dh.

yayahidayah said...

thanx bro! da apply da

MahaMahu said...

dah tak layak nak pohon waaaaaaaaa....

ciknamr said...

bkn kskb.. tp kolej tknlgi makmal prubtn kat IMR sbelah HKL.. :D heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...