Thursday, July 15, 2010

Selamat tinggal Nuffnang!! =(

percubaan pertama :)
Salam kepada semua sahabat bloggers..

Runsing betul 2,3 hari ni...walaupun report tak siap lagi, tapi sempat lagi update blog..Arghh...teruk la kalau cmni..tapi xpe, dah 95% siap..touhcup2 sikit ok la tu...mmm...

Ramai org tahu tentang kehadiran mangga bukan? ni bukan buah mangga, tapi mangga ads..Syarikat pengiklanan ala-ala nuffnang jugak...mudah saja kalau nak daftar dia, KLIK kat sini...ok, sekarang ni saya dalam process percubaan untuk 2 blog saya yang lain..Blog ni blog main2 je..mula2 dulu pakai nuffnang..tapi nuffnang tak bagu be pun..tu yang nak try mangga tu..Ape2 pun, saya pun tak tau nak cakap..hahah

Kenapa sayang dengan status glitter??? walaupun dia bagi rm0.15 sen perclick, tapi kalau company lain bleh bagi lebih banyak, kenapa masih kekal dekat nuffnang? arghh...semua itu bikin konpius saje..teringin nak pakai hijau untuk main blog ni..kepada pakar2 mathematic tambahan kat luar sana, cikgu2, help me..companya ape yang ok?

nampak mangga punya iklan tu...huhu

berbaloikah kalau ada 3 syarikat pengiklanan dalam 1 blog?jawapan anda diperlukan di sini..sharing is caring..ahaks...

bubye..

p/s: klik gambar kalau tak percaya..

14 comments:

hans said...

entah
aku xpernah try yg lain
tapi diorang kata mangga ads tu dah membuahkan hasil

Ery Farieha said...

orang kate mangga x best pun
huhuhu
bpe kerat je yg stay skrg.

darkbatman said...

nuffnang di hati

taufiq helios said...

tah le...mangga bagi byk lagi ke dr nuff?fiq pon tataw..main letak je..hahaha

zairie said...

setia pada nuff.. :D

sop said...

cuba semua tp lain2 blog..blog utama mestilah nuff..sbb event byk dan peraduan (w/pun x menang)

kalau nuff dah x masyuk, baru bertukar kot..

ezany said...

buat masa ni tgk mangga ads cuma bayar cpm jer kot.. kalau trafik kencang ok la..

letak tiga2 boleh aje tapi mungkin akan memberatkan blog.. mcm kat blog aku tu guna inity tp set mangga ads sebagai alternate ads.. nuffnang letak kat blog lain..

xazryx said...

kene setia satu ads je .nnt tukang punye ads tu marah .hahaha .

DaHLia said...

INNITY - mslh payment gitu...tapi masyuk memang masyuk..

NUFFNANG - memang rekod bagus, so far terbaek...

MANGGA - Ada yang dah dapat cashout ke? Rata-rata hanya tunjuk earning, tapi pernah ke jumpa kata dah nampak bayaran?

ADVERTLETS - Ramai cakap memang paling liat nak bayar

CATCHEYE - Dah lingkup selingkupnya..

DaHLia said...

tapi kan nabil, kalo dah menduakan Nuff, baik mentiga dan mengempatkan terus.. :)

saya_arief said...

setia dengan nuff..hoho

aku_tiewa said...

nuff ttp jd pilihan..
hihi

azuan said...

aku pun ada try tapi bukan dekat main blog le huhuu..

tengok la camne hehee...

.::WaNiE::. said...

hmmm
entahlah saye jugak tak berapa tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...