Wednesday, July 21, 2010

Special Entry For Freshie

Salam kepada semua sahabat bloggers...

Pertama2 sekali nak ucapkan tahniah kepada pelajar2 yang baru mendaftar pada sesi 2010/2011 pada tahun ini tak kira la berada di ipta atau ipts yang penting belajar..Belajar di ipta mahupun ipts tak menjamin pun peluang untuk bekerja..sebaliknya, diri anda sendiri yang akan menentukan kemana arah tuju anda..- petikan daripada (Prof.Ir.Dr. Nabil Fahmi Azizan)

Hehehe...Pandai je bagi ceramah kat org..saya sendiri pun masih terkapai2 untuk habiskan saki baki degree yang hanya tinggal setahun..InsyAllah tahun depan dah habis..Pastu nak buat ape? Kalau dapat kerja, mungkin kerja dulu..Pastu minta sambung belajar dekat majikan..huhuh..Angan2 mau ada..Ingat senang ke nak dapat kerja..Oleh kerana UTM merupakan research university sekrang ni, so ramai sangat student yang lepasan degree sambung buat master kat sini..Mmm...

Takpe lah..Lepas ni boleh pikir lagi..Video ni saya dedikasikan khas untuk pelajar2 baru..Petikan video ini diambil daripada petikan cerita Papadom.Sama2 saksikan....


                     freshie....apa e2 sume...itulah freshie...dalam dunia ape kite benci..freshie gatal suka mencuri..gatal..gatal...gatal suka curi...bf shasha sudah kena curi..sekarang dia kne blik jln kaki....makan pon kini kne byr sndiri...bf glamour tlh dibwa lari..malang sungguh nasibnye kini..hahahaha

p/s: maaf kalau entry ini tidak memberi input untuk anda..hahahm

5 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhu

scha comel

liyana jasmay comel

era_zierah said...

sgt comel entry ni...;)

Cik Shiqa said...

Belajar di ipta mahupun ipts tak menjamin pun peluang untuk bekerja..sebaliknya, diri anda sendiri yang akan menentukan kemana arah tuju anda.. suka ayat ni.heheheh

d_tieah said...

Haha..
Siot.. Video tu gak yg dia ltk..
Siyes mmg bez la video tu..
Film papadom pun ape kurangnye..
Air tgk Afdlin Shauki, mestilah gempaq..

hans said...

hahahahaha
lawak weih scene nih dalam PAPADOM
ekekeke

selamat dtang junior2


p/s : Review Film : Inception Memang Terbaik! Aku Sangat Teruju! Kreatif!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...