Thursday, July 8, 2010

Susah betul nak sebut perkataan ni..Try la sebut..heheh

sebut perkataan yang warna kuning tu...
Salam kepada semua sahabat bloggers..

Entry ni adalah pendek dan ringkas..Tujuan entry ni dibuat adalah untuk memberikan satu senaman mulut yang ringkas..hehehe..ntah ape2 je saya nie..Word ni dijumpai di Hospital Sultan Abdul Halim..First time tengok perkataan yang panjang macam nie..Nak sebut pun dah susah..Kalau suruh eja, memangfailure saya rasa..heheh..

Layan je la... :)

p/s: kpad doktor2, ape maksud benda tu?heheeh

17 comments:

Izzlin said...

sumting yg berkaitan dgn pertuturan..

nabilah abd rahman said...

hahahaha...terbelit lidah nak sebut...

nabilah_2908 said...

mau terbelit lidah menyebut.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
READ MORE

suhaisweet said...

Visiting here friend...Nice..Good contest bring for u..worth try it Don’t Miss it!

[[iidyLL_iceneSS]] said...

sebutan die,orto-rino-larin-gologi...:)..de kaitan dgn tekak,telinga n hidung

dlm eng term otorhinolaryngology

ot 4 telinga
rhino 4 hidung
laryng 4 tekak
logy 4 study..
mksdnyer study 4 those thing...hihihi

Ann said...

berbelit2 lidah ku...

Faiz said...

susah gak nak sebut..terbelit la gak..haah
Hit My Latest Update

SweetyMui2 said...

dia suruh lari cepat2 kalau nk g bhgn tu :)

DaHLia said...

maksud dia?? menyusahkan jer ejaan tu
sapa laaa yang terbitkan perkataan tu..huh

ciknamr said...

hahahha ssh nye nak sebut..
gbgn telinga idung n tekak (larinks)..

bellar0ssa said...

hehe baru nak bagi tahu apa.tapi da clear dah pon.hehe

AiZ said...

hmm.. ini perlukan bantuan suara latar belakang baru senang sebut ^__^





Aiz latest entry
How to be profesional blogger
babysitter attacked by a cat brutally! must watch!
Idea untuk susun wayar komputer

mier@merr said...

tergeliat lidah haku...

kenwooi said...

lol i cant pronounce also =P

nabil_potter said...

hihih... :)

Anonymous said...

heheee..mcm2 komen..
pape pn,for nabil,thanx sbb blanja sy lunch td kt pizza hut n sudi mlawat sy kt hospital sultan abdul halim walaupn kta dapat jumpa sat ja..huhu...
nnt,sy tunjuk lg term2 medical yg agk pelik kt hospital ni...heheheee...pastu amek gamba,pastu post kt blog entry..hik3.. = )
- anak ibu : Harmony -

nabil_potter said...

Anonymous

Opsss.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...