Tuesday, July 20, 2010

This is My First Business Card

tunggu untuk diedarkan...
Salam kepada semua rakan2 sekalian..

Ape khabar semua? heheh.. hari ni dah tak de idea nak menulis..tapi masih lagi ingin menulis..So, ini lah hasilnya entry yang tak de input untuk dikongsikan..Saja nak kongsikan kat sini tentnag business card saya..heheh..
paparan dibelakang card
walaupun masih belajar, saya tetap nak buat business..InsyAllah, dengan pengalaman menjual baju lebih 5 tahun, saya kini mempunyai my iwn business card..Org lain dah ade tak jeles pon..hehehe..Ikut suka la nak cakap ape pun..tang penting, this is my blog okey :P.

Terima kasih juga kepada company brotherhood art. KOrang bleh la tengok web dia kat sini.http://www.brotherhoodarts.com/

paparan dari hadapan
Untuk pengetahuan juga, saya adalah agent sah brotherhoodart bagi negeri johor dan kedah..Kalau ade sesiapa yang nak order pukal atau ape2 je, boleh contact saya..Bagi yang dekat2 dengan saya, t saya akan edarkan my first business card..Huhu..Nak tahu baju ape lagi yang saya jual, bleh lihat sini--> http://nabil-n-business.blogspot.com/


p/s: entah ape2 punya entry la..

7 comments:

IERA HAJERAH AZMAN said...

sudah jadi towkey :D,tahniah n all d best :D

faiz said...

huyoooo..ada bisnes kad la..nk satu! eh, nak satu untuk bisnes aku..bukan bisnes kau..huhuhu

Post-post baru faiz!
Adakah kita terlalu mudah percaya?
Response tentang Hitler
Tentang Hitler, mana yang benar??

diraja22 said...

usahawan muda yg berjaya la ni..

Ann said...
This comment has been removed by the author.
SweetyMui2 said...

wahh..nak satu :)

ken said...

so cool.. =)

Wawa~* said...

nak satuuuu! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...