Monday, July 19, 2010

TV1 Online for Free Now Available!!!

Salam kepada semua sahabat bloggers..

Semalam saya telah postkan 1 entry mengenai TV3 Online for free kan? so, hari ini, atas permintaan ramai, saya akan postkan untuk TV1 pulak..Untuk TV2 insyAllah esok or lusa..Bergantung kepada cuaca..hehehe..tapi yang pastinya, tv1 and tv2 lebih cepat buffering compare to tv3 dan volume dia pun ok..kuat dan jelas..Tapi semua ni bergantung kepada kelajuan internet anda..ok.


/> Kepada yang tak dapat tengok, kemungkinannya adalah:

1. Missing plug in.Solusution: Install missing plug in tu..PAstu restart computer dan insyAllah boleh tengok..
2.Tak de software flash..Solution dia: Install la..Try cari kat filehippo tengok..

p/s: Selamat menonton =)
p/s: tak perlu beli tv lagi..heheh

kalau rasa kat sini berat, sila ke SINI

4 comments:

Eciz said...

ag suka tv3. ngehehe

latvia said...

bagusss..bagus!!! Bf nie try online radio je~~

Hasrol Nizam said...

wah, ada tv3 dan rtm. lepas ni mmg tak yah beli tv dah.. :D

Anonymous said...

pengkritik bebas:
tak bleh tgk, mcmana nak buat??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...