Sunday, August 15, 2010

Astro Prima Online For Free

Assalamualikum w.b.t dan selamat berbuka semua..

Makan tu, jgn kenyang2 sangat..Nanti nak bergerak pun susah..Hehee...Bila nak bergerak susah, mula la malas nak g tarawikh..Huhu..Ok, sebenarnya tak de idea sgt nak update entry ni..Tapi sebab terfikir untuk berkongsi sesuatu dengan anda semua, maka entry ni pun siap la..

Untuk pengetahuan, sekarang ni anda boleh tengok Astr Prima Live..Yup..Astro yang macam-macam ada tu..jgn takut..Semua ni free je..Anda tak perlu berbelanja bulan2 pon..Tapi hanya untuk 1 saluran je la..Dalam masa yang sama, kadang-kadang server dia bertukar kepada Astro Awani..Kadang-kadang juga kepada TV3.So buat minggu ni, server memilih untuk menayangkan Astro Prima..

Bila dia nak bertukar siaran??MIntak maaf..Itu saya tak dapat nak jawab la..Ok..

Bagi pengguna Broadband, anda dinasihatkan supaya kurang menonton TV online sbb usage anda akan cepat berkurang..Kepada yang mempunyai internet yang slow macam kura-kura tu, anda mungkin ada masalah buffering yang agak lama..Kadang-kadang anda mungkin tak dapat melihat langsung..Kepada pengguna ie, anda dinasihatkan mengguna Mozilla Firefox.Sape yang tak de plug in, harap Install Manual.Sebarang masalah, boleh tanya yew..


Selamat menonton :)






Kalau nak tengok TV1, Tv2, Tv3 boleh klik sini--> SINI

p/s: jgn tgk Tv sampai lupa g semayang pulak sudah la..huhu
p/s: jgn lupa kongsika dekat FB anda :)
p/s: Radio Online--> COMING SOON

7 comments:

ribena.illina said...

wahhh bgus jugak kan..heee~
tp kurenggg tgk tb..hee~ time xde nk wat pe bru layan tb..hee

faiz said...

Nice bro! huhu..bila nak ada HBO ni..=)

hans said...

hohoh
den cuba tgok

P/S : Kalau Minum Batal Puasa Kan?

MR Bang Miji said...

pegh.betol2x live lar. aku da tngk smbl bukak astro kat tv. xde lagging pom.thumbs up

Ery Farieha said...

wohohooh!
astro prima plak
best ni
boleh layan tudung ekspress
hehehehe

My MiRa said...

hehe senang ciket ley tengok kat online...makan banyak time bukak pose,rase macam tak ley nak bawak dh perut ni...hahah

Anonymous said...

BRO PLUNGIN DIA APA EA???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...