Friday, August 20, 2010

Dapat Bonus Raya Dari Nuffnang

klik utk tumbesaran...
Assalamualaikum w.b.t. dan Salam ramdhan buat semua sahabt bloggers..

Sebenarnya sem ni tak berapa sesuai untuk berblogging..tapi disebabkan dah ketagih blogging ni, sehari tak update dah rasa macam seminggu tak buka blog..Oleh sebab itulah muncullah entry-entry yang ntah ape2..Minta maaf entry ni mungkin tak memberi sebarang input untuk anda..Btw, raya semakin hari semkakin menghampiri kita.

So, dikesempatan ni nak wish thanks la to Nuffnang sebab bagi bonus untuk raya nie..Hehehe..Walaupun dulu agak tak puah hati jugak, tapi sekrang dah kurang la sikit..Lain kali kasi banyak2 lagi ek Nuffnang..thanks untuk Buffered Earning..Nak tahu tips dia? 1 st sekali, traffic perlu la maintain..Kalau tak mampu 1000 unique visitor sehari, try maintainkan 100 dulu..Then naik la pelan2..jgn tak naik plak okey..Next tips di lain article..Wasalam..

p/s: bukan untuk menunjuk, tapi sebagai pemangkin kepada bloggers lain untuk terus berusaha :)

17 comments:

Zairie Husin said...

dah dapat dah wit raya :D

my recent post:
mari bantu cari @ sebarkan berita kehilangan adik wan nur

ken said...

saya pun mau =)

Sharinginfoz said...

mesti seronok sakan kan

Tips Mudah Tingkatkan Trafik

Ery Farieha said...

wohh

nak duit raye!

ehehehe

budak chOmel said...

nak duet raya sket!

DaHLia said...

apa salahnya nk citer pasal BE..hehehe yg penting kita puas hati...

.::WaNiE::. said...

:D

rajin nabil bagi tips

[z@ck] said...

mari sama2 jana duit =)

Hasrol Nizam said...

best tu ada BE.. :D

mier@merr said...

leh wat duit raya..hee

L.O.V.E hUnTeR said...

tahniah! n thanks 4r d tip! Sy jauh lg pjalanan..huhuuu

dunspeak♥ said...

wahh congrat :)
berblog ni memang buleh ketagih..ehhee

Adam said...

tahniah²...

ingatkan tadi nuff dah bagi cheque. heeee

nabilah abd rahman said...

hepi la tu dapat duit raya..congratz..:)

MASA said...

bestnya dapat BE..

hans said...

hoohooh
kiranya nuffnang pun kasi aku duit raya lah kan?
ekekek

P/S : Prank Bulan Puasa Yang Menjadi! Tahniah Casey! LUKENABEB!

bidadarihijau said...

bz buat psm kah???
ha mari2 naikkan trafikkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...