Tuesday, August 31, 2010

[Gambar]: Perjalan ke Restaurant Paling Bahaya di Dunia

nak naik ni pon macam takut je..
Salam dan selamat sejahtera kepada semua pembaca dan penggemar blog ini tidak mengira bangsa dan agama serta dimana jua anda berada..Terima kasih kepada anda kerana menjadikan blog ini sebagai blog harian yg patut anda lawati.. Seperti biasa, sy pasti akan menghidangkan anda (insyAllah) dengan artikal2, ilmu2 dan pelbagai fakta menarik utk dikongsi bersama.

Besok kita merdeka kan? Sepatutunya hari ni kena la tulis entry merdeka..Betul tak? tak pun tak betul? Heheh..sebebnarnya tak de idea lagi nak tulis entry pasal merdeka..So nak kongsikan gambar untuk tatapan anda semua..Kalau saya la, rasanya mungkin tak akkan pergi ke restaurant cmtu..Cuba bayangkan kalau jatuh? 90% mesti mati..Pastu kalau tiba2 rasa sakit perut dalam perjalanan tu? Confirm tak sempat ke tandas..Grrrr...Siapa yang berminat ke situ mesti di dia seorang yang brutal dan adventure la..Huhu..Ape2 pon, layan je la..

Anda nak pergi tak? Tapi kalau amik gambar, memang cantik..huhuh :)





dekat bawah tu pon ada org..




selamat datang ke restaurant atas bukit..

19 comments:

kata kila said...

x pyh mkn lh mcm ni.heheehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kalo GKSB,

xda keja la p cari penyakit cm tu...

tu pon lom tentu makanan sedap hehe

hans said...

xper lah
banyak lagi makanan sedap2 atas muka bumi nih

P/S : Kepada Penggemar Telur Ayam! Awas! Hati - Hati Dengan Telur Ayam Palsu!

Arabella said...

rela lapaa camnih hehe

tiha said...

penat naik pun x hilang...bila dah habis mkn...dah turun pun lapar balik mcm x mkn...better x pyh..hahah

IERA HAJERAH AZMAN said...

mottiffffff? ke meranti sudah! hahaha

نورول فاتيحه said...

jom ambik award ! http://clickhereifyouwant.blogspot.com/2010/08/friendly-blogger-award-tag-from.html

aque said...

huahua x bebaloi sungguh..... keh3...

cik Nemo said...

hilang selera makan aku..hahaah~

aishahumairah said...

uit...
untung2 sampai...
gyat je hlg selera..huhu

diana said...

pegi perut ringan..
ok la lagi kan..
bile nak balik?
ha...badan lak tengah berat dengan makannan kan?
tak payah pi makn pun tak pe la..

..ika itu aku.. said...

speechless tgk...huhu

lea said...

mencabar nya perjalanan..

ZaaRz said...

Aku tengok macam nak pergi bunuh dirik jek... wahaha... rela berlapar dari macam nie..

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh!!!! ada gak nak pergi ek....adventure...syup je ke bawah gaung tu

Maryam Fatanah said...

payah tol nk g restoran tu..baik x yah g..

jiHAN said...

tukang masak dia dok mane ek?

Nabiel said...

sedap sangat ke?huhuhu~
ak rela berlapo lagi klu cmnie~miahaha

me_yana said...

hhaha..bia betul..ade ke wujud restoran tu..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...