Sunday, August 22, 2010

[Gambar]: Taxi Di Jepun

Salam dan selamat sejahtera kepada pengunjung blog ini yang tidak jemu untuk mengunjung blog ini.InsyAllah saya akan cuba yang terbaik untuk mengupdate blog ini walaupun dalam keadaan yang agak sebok.

Pada hari ini saya cuma nak berkongsikan gambar untuk tatapan semua..Apa yang difahamkan, gambar taxi jepun ni dah lama didedahkan.Tapi dalam ramai2 orang kat dunia ni, tak semua yang dah tengok apa yang kita tengok..Betul tak?Sama2 kita layan....






eh, macam kete juara je tu...

5 comments:

Nabiel said...

cm keta musuh ketat mr.bean jek?
hehehe..roda 3.
klu mr.bean nmpk, mesti dia lggar!

nabilah abd rahman said...

owh...comel-comel teksi di jepun..

saya_arief said...

kene try naik 1 ni...
nampak cam syiok je.
;p

faiz said...

Jom pergi Jepun!! huhu..

Anonymous said...

pengkritik bebas:

wah.. owang jepon ada taste dgn shape mcm juara ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...