Monday, August 23, 2010

[Hot]: Jawatan Kosong Terkini

Salam dan selamat sejahtera kepada semua pembaca dan penggemar blog ini tidak mengira bangsa dan agama serta dimana jua anda berada..Terima kasih kepada anda kerana menjadikan blog ini sebagai blog harian yg patut anda lawati.. Seperti biasa, sy pasti akan menghidangkan anda (insyAllah) dengan artikal2, ilmu2 dan pelbagai fakta menarik utk dikongsi bersama.

Ok, sebebnarnya nak update tentang jawatan kosong terkini yang ada di Malaysia..Sebenarnya banyak sgt..Tapi yang saya tunjuk ni hanyalah sebahagian daripadanya..Amatlah rugi kalau siapa yang tidak mengambil peluang dengan apa yang ada..Kalau dah baca article ni, cepat2 la amik peluang isi..jangan memilih pekerjaan..so, kalau ada jiran2 yang belum ada kerja, suwuh diorang tengok kat sini..mane la nak tahu..rezeki masing-masing. Jom tengok jawatan kosong ape lagi yang ada:


A.Indah Water Konsortium Sdn. Bhd :
1. OPERATIONS & MAINTENANCE DEPARTMENT (17 Positions)
2. PLANNING & ENGINEERING DEPARTMENT (3 Positions)
3. COMMUNICATIONS DEPARTMENT (1 Positions)
4. INFORMATION TECHNOLOGY & CORPORATE PLANNING DEPARTMENT (4 Positions)
5. HUMAN RESOURCE & ADMIN DEPARTMENT (3 Positions)
6. FINANCE DEPARTMENT (2 Position)
7. CAPITAL WORKS & REFURBISHMENT DEPARTMENT (3 Positions)
Tarikh tutup : 4/9/2010

B. Majlis Amanah Rakyat (MARA) :
1. PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH
Tarikh tutup : 19/9/2010

C. Lembaga Lada Malaysia :
1. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI (E27)
2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)(N17)
3. PEKERJA AWAM KHAS (R3)
4. PEMANDU KENDERAAN (R3)
Tarikh tutup : 13/9/2010

D) UiTM Document Services :
1. PEMBANTU AKAUN (Tetap)
Tarikh tutup : 30/8/2010

E ) Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) :
1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) (DG41)
Tarikh tutup : 18/10/2010

F) Yayasan Angkasawan Malaysia (YAM) :
1. Ketua Pegawai Eksekutif
2. Ketua Unit Program
3. Ketua Unit Pentadbiran dan Kewangan
Tarikh tutup : 4/9/2010

G) Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor :
1. SETIAUSAHA KHAS GRED 41
Tarikh tutup : 30/8/2010

H) Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) :
1. PENOLONG AKAUNTAN W27
2. SETIAUSAHA PEJABAT N27, PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N17
3. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E17
4. JURUTEKNIK J17
5. PEMBANTU AM PEJABAT N1
6. PEMANDU KENDERAAN R3
Tarikh tutup : 3/9/2010

I) Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) :
1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) (DG41)
Tarikh tutup : 12/10/2010


Untuk keterangan lanjut layari : http://www.index.com.my

1 comment:

jiHAN said...

thanx for the info =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...