Tuesday, August 24, 2010

Muslim T-2010 is Now Available

Assalamualaikum w.b.t.dan selamat petang kepada anda semua yang tak jemu-jemu datang blog ini..

Kepada anda diluar sana yang berminat dengan baju-baju berdesignkan dan mermesejkan islamic, keluaran terkini syarikat brotherhoodart.com kini telah pun dilancarkan..sekarang ini hanya dibuka untuk pre order..Tak tahu bile agaknya boleh dapat..Ape2 pun saya sebagai agent sah kawasan johor dan alor setar akan sentiasa update jikalau dah boleh order..

antar baju yang mesti beli :)
cool :)
Untuk pengetahuan, design kali ni agak versetail dan memang menarik..Rata-rata berminat dengan desgin baru ni..Ape2 pun, saya tunjuk 2 daripada 6 design kesemuanya..

Nak tegnok lagi 4, klik sini...



p/s: pre order ni boleh tempah terus di laman web dia..kalau dah buka untuk order, direct dengan saya pun boleh..tq

5 comments:

Ichigo Miro said...

awesome..sempoi..siyes lawa yg merah dan biru tu...macam berminat ni nk angkat sehelai...hahaha

Hasrol Nizam said...

naju free palastine tu cantik gak..yang kaler hijau.. :D

Pendapat anda?
Awak, boleh pakai purdah tak?

faiz said...

smart! nabil nak free satu please..hehe

nabil_potter said...

baju free palestine ke maksud ko faiz?hahaha

faiz said...

baju free palestin yang free untuk bagi aku secara free! hoyeahhh! huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...