Thursday, September 30, 2010

[Download]: Malayisan Food Recipes


Salam dan selamat sejahtera kepada semua pembaca dan penggemar blog ini tidak mengira bangsa dan agama serta dimana jua anda berada..Terima kasih kepada anda kerana menjadikan blog ini sebagai blog harian yg patut anda lawati.. Seperti biasa, sy pasti akan menghidangkan anda (insyAllah) dengan artikal2, ilmu2 dan pelbagai fakta menarik utk dikongsi bersama.

Hari ni kita semua belajar memasak okey..Hehe..Kepada yang masih tak pandai memasak, anda dialu-alukan untuk mendownload ebook malaysian food recipes ni..terutama sekali kepada kaum hawa..Agak pelik kalau kaum hawa tidak pandai memasak..Kalau sapa penah tengok cerita anak mami kembali kalau tak salah, even anak dia(wahida) pon dia suruh pergi kelas memasak..Punya la nak suruh anak pompuan dia pandai memasak..
Bab memasak ni, kalau org 2 luar bandar rasanya memang tak jadi masalah..Betul tak? Kadang2 tu, org laki lebih pandai memasak berbanding pompuan..Kenapa boleh jadi cmtu ek? Orang pompuan ni tahu makan je ke? Kebanyakannya hal ini berlaku sejak zaman2 sekarang ni..Mungkin dengan lambakkan kedai makan menyebabkan orang pompuan tak pandai masak? Kalau setakat masak air, telur goreng tu, tak payah belajar pon semua org tahu..kalau tak tahu jugak, xdapat nak tolong la..Hehehe..

Kebanyakkan lelaki akan mencari bakal2 isteri yang pandai memasak..Betul tak para bapak2 to be sekalian?Kalau isteri xpandai memasak, agak ganjil la juga..Tapi bukan itu je kriteria yang dipilih..Banyak lagi kriteria memiih calon isteri..Nanti kita buat entry lain ok..Zass....

Selamat mendownload makanan yang biasa org malaysia malan ye..Malaysian food recipes..:)

[Download]: Malayisan Food Recipes

14 comments:

n@jwamz said...

sebabnyer...
lelaki mmg gemar aktiviti membuncitkan pewot...!ahakss
i love malaysian foood!!:)
sambal belacan ma fav ever! hiks

::FAIZ FARISH:: said...

bagus jugak ek...

Kazaztan Team said...

oooo terima kasih bbyk...

Hime said...

dh download.ngeee :)

Anis izyan Abd Rahman said...

bonceettT!!!

lea said...

lelaki pun kena pandai masak jugak :)

Sharinginfoz said...

bagus resepi ni

SweetyMui2 said...

yang penting sya pandai masak :p

*cimOt* said...

yer...memasak tu asas seorang pompuan..dan makanan yang paling sedap di dunia ialah masakan seorang ibu..kenapa??sebab ibu ni masak tersangat lah ikhlas..

Anonymous said...

unlock iphone 4
how to unlock iphone 4

Computer acting up...I need an antivirus of some kind. NOT willing to pay megabux for it. Anyone know of a DIRT CHEAP/ FREE way to download one?
unlock iphone 4 unlock iphone 4 unlock iphone 4
I have Kaspersky Anti-Virus and I've just received a message that a trojan is loading (something like that)...when I opened kaspersky protection state it says: status -infected, Trojan program.TrojanJSagent.axt and the location is the website I visited. What to do now, how to remove infection (because the field remove is disabled for some reason). Please help? how to unlock iphone 4

unlock iphone 4 how to unlock iphone 4 [url=http://theunlockiphone4.com]unlock iphone 4 [/url] unlock iphone 4

Anonymous said...

kam investirati denar [url=http://www.kamvlozitidenar.info]kam vložiti denar 2012[/url]

Anonymous said...

I will right away clutch your [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com]sac a main longchamp pas cher[/url] rss feed as I can not to find your e-mail subscription link or newsletter service. sac longchamp bandouliere pas cher [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com]sac longchamp pas chere[/url] , Do you've any? Kindly allow me know in order that I could subscribe. Thanks.

Anonymous said...

Unless of course you've got had quite a bit of working experience with lifting weights you may choose to choose a exercise routine station.

my weblog: click for source

Anonymous said...

Your blog appears to be having some compatibilty problems in my internet explorer browser.
The text seems to be running off the webpage pretty bad.

If you would like you can e-mail me at: jerrisomerville@gmail.
com and I'll shoot you over a screen grab of the problem.

Look at my website :: www.postmodernsurfer.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...