Tuesday, September 28, 2010

[Gambar]: i-phone 4 Concept Design

Transparent i-phone 4g

Salam dan selamat pagi buat semua tetamu blog ini, buat followers dan jugak buat semua sahabat2 di alam maya..
i-phone 4g imac edition

i-phone.0.2 Concept
i-phone 4g with keyboard
Kalau disebutkan i-phone 4 sekarang ni, saya pasti semuanya akan berebut2 untuk dapatkannya..Mana2 company yang kaya ,biasanya akan menawarkan hadiah seperti i-phone 4 untuk menarik minat orang masuk diorang punya pertandingan..Termasuk la saya yang amat berminat dengan telefon pintar yang canggih ni..Huhu..

i-phone 4g Luxe
i-phone 4g Deluxe
Baru2 ni, 2 syarikat pengeluar kat malaysiayang mendapat license untuk menjual i-phone 4 telah sebok mempromosikan pakage2 yang menarik untuk pelanggan mereka..Digi pon ade buat contest dan pemenang akan mendapat i-phone 4..tapi, macam malas pulak nak masuk sebab katanya hadiah adalah 1 je..So, kebarangkalian nak besor amatlah susah..So, tanpa berani mengambil risiko dan malas, rasanya takkan join kot digi nuggnang i-phone 4 punya contest.tapi kalau nak join sempat lagi..huhu..

i-phone 4g concept
i-phone 4g Nano
i-phone 4,tamai orang tertanya2, kenapa tak dijual i-phone dekat kedai apple store? knape ek? ok, untuk makluman, Apple telah bagi license penjualan buat 2 syarikat telekomunikasi iaitu Maxis dan Digi untuk memasarkan produk i-phone mereka..Dari dulu lagi, i-phone 3g ke, 3gs ke, memang tak de dijual di apple store Malaysia..Tapi kalau korang pergi Singapore, dekat apple store sana ade jual i-phone..tak caye? pergi tengok..huhuhu...
i-phone 4g aluminium edition
i-phone 4g Pro

Dalam kesebokkan korang tengah masuk pertandingan nak menang i-phone, kat sini saya nak kongsikan 10 concept menarik yang telah direka untuk i-phone 4..Tapi hanya 1 je kot concept yang berjaya diterima..Ape2 pon, concept ni mungkin boleh diguna pada iphone 4gs atau i-phone 5 yang akan datang..huhuhu..Smart kan design concept dia?ape3 pon, layan je la... :)

p/s: sape ada i-phone lebih, kasi  1 kat saya.. :)

8 comments:

Cik Ayen said...

kalau dpt i-phone nie, mmg duk tayang je kat orang !! hahaha :p

::FAIZ FARISH:: said...

wow i like

kema said...

ble la dpt pakai iphone neh...duit xdok ler nk bli sbijik..haishh

sweetsal said...

wow..iphone 4g ni nampak menarik kan..cantik memang bergaya setanding dgn harganya...berkenan jugak hehe

.::WaNiE::. said...

uiks gile bekenen konsep transparent tu hikhikhik

miss lea said...

wahhh... dah lame teringin iphone..

tiefazatie said...

wah2...ifa dtg nie..sori xdpt nk tgl msg kt shoutmix nie..hihi,,nice n3!

Anonymous said...

pengkritik bebas:

ada pertandingan i-phone 4 dari digi utk penulis blog. apa lg, masuk la.. untung2 dapat iphone pree..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...