Tuesday, September 14, 2010

[Gambar]: Majlis Pertunangan

Pengantin perempuan..
Assakamualaikum w.b.t dan salam perpaduan buat semua pengunjung setia blog ini dengan harapan masih mengunjung blog ini..

Kalau ditengokkan pada entry sebelum ni, saya dah memang nak cuti berblog buat sementara..Memang banyak masalah..Actually bukan masalah, tapi banyak kerja perlu dibuat..Ye la, dah nama pon hari raya, mesti la sebok nak berhari raya..Kalau kita tak p umah org, orang datang umah kita..Cmtu la tradisi...

mamat pon nak jugak.
Kalau diikutkankan, xde benda nak update..Tapi sebab ada bahan nak dikongsikan, so rasa tak puas kalau tak kongsi..So, nak story la sikit..Pada raya ke 3 semalam, saya ada satu job untuk amik gambar pertunangan..Bukan saya bertunag okey?heheh..Saya dengan my bro pergi amik gambar dekat jitra..Ni bukan kami punya first time job..Dah banyak job yang kami dah buat antaranya gambar untuk bertunang, akad nikah, gambar kahwin, dan gambar2 lain event.
Backup cameraman :)

Ni nak promote jab, kalau nak tempah, boleh contact la no ni 012-5969894 ( En.Hafiz ) untuk sebarang pakej mahupun tempahan..Available di Kedah dan Sabah. InsyaAllah harga berpatutan..

Hantaran.
p/s: nak tanya pakage, contact 012-5969894/012-4656534
p/s: klik utk tumbesaran

14 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ada lagi tak pic?

tak puas la tengok

Pinky Pixie said...

cantik2.. hehe. tp kalo nk tmpah pom lambat lagi r plak.. huuu~

Nabiel said...

nice bro..
tkejut gak ak..ingatkan ko bcuti g btunang~hehehe

ribena.illina said...

wahhhhhhhh . bena suke! =)

Sophie Al-yahya said...

betul la..ade lg x pic? x puas la tgk..

zirconia said...

available kat kedah ngan sabah je ke? Baru ingat nak tempah.hehe

nabil_potter said...

kalau tempat lain tu boleh je..tapi tengok la tempat mane..
jauh sikit, mahal sikit..heheh

nabil_potter said...

pic lagi?Grrr...nanti la post gambar kawin customer lain plak.. :)

::FAIZ FARISH:: said...

lawa hantaran tu

anisizatyA.J said...

igtkan u yg bertunang>hahaha

Whoda said...

cantik! xde lagi ke?

my uncle kawen last month and picture wedding die mostly xbest lgsg..haisy cam xbrbaloi je hired photographer tu..

SweetyMui2 said...

nice!suka tengok gambar..heee :)

ayin~weeweet said...

cantik2.doalah sy dpt jodoh org kedah hahaha

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

kasi la diskaun skit.. diskaun raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...