Sunday, September 26, 2010

Video Perkahwinan Nur Nadia SM Nasimuddin~ superb

betulkan gambar dia?ehsan google je nie..haha
Assalamualaikum dan selamat malam dan pagi buat semua pengunjung setia blog ini..InsyAlah saya akan menyediakan bahan yang terbaik utk dikongsikan bersama-sama anda..Rasanya diorang dah kawin lama dah kot..tapi tak pe la..sebab baru tengok video ni, ni yang baru post..yang dah tengok tu, tak payah tengok lagi ok..Ramai lagi org yang belum tengok..huhuh

Fuhhhh..BAru habis totnton video montaj perkahwinan Nur Nadia SM Nasimuddin..Rasanya nilah video perkahwinan yang saya tengok paling superb la so far..macam la sebelum ni pernah tengok video org kahwin..hehehe..Banyak benda sebenarnya yang boleh diambil iktibar dari video ni sebenarnya..Sebelum sembang lagi panjang, ape kata korang tengok dulu video ni..rugi sapa tak tengok..saya rasa memang terharu pon ade tengok video yang macam ni dekat malaysia..Seoalah2 macam menonton 1 video clip pon ade..tengok la dulu baru tahu..
video

Ape2 pon tahniah baut kedua2 pengantin yang bagai pinang dibelah 2..memang sepadan la..2,2 anak somebody..Kalau dia nak kawin dengan saya sekalipon, pikir 100kali kot..takut weh...kalau saya anak jutawan mungkin xde masalah la..huhuhu..tahniah sekali lagi..kalau tak salah, husban dia anak sultan azlan shah kot..ntah la..saya tak tahu sangat benda2 ni..

Pastu nak ucap tahniah kepada yang buat video ni..Memang menarik dan patut la kalau dia bayar ko berpuluh ribu untuk hasilkan video nii..Teknik dan editing yang sangat menarik..kredit to manggis.tv kalau tak salah yang buat video ni..So, pasnni jgn tumpu kepada fotographer je, tumpu sama pada videographer..boleh buat duit jugak..Kepada my bro, belajar edit video plak okey..
guestbook video cmne guna ni?

Nak tanya pendapat bloggers semua,ape komen anda tentang video ni? saya rasa memang rendah diri sangat kalau ditengokkan dengan keadaan rumahnnya, pastu majlisnya yang memang grand habis..Yang datang pon bukan sebarangan orang..Tun Dr.MAhathir pon datang jugak..

Pada permulaan video tu, dibuat seperti zaman Greek..ko tengok la cara laki tu pakai..Memang macam zaman dulu2 punya orang yang tak da baju lagi nak pakai..Sebab tu dia pakai cmtu..huhuhu..First time tengok video org kahwin yang cmni..Hanya mereka yang ada duit je bleh buat cmnikan..kalau kita, kenduri kalau boleh nak buat sekali laki ngn pompuan..Ye la, badget tak de...Kalau boleh, khemah tu 2 pon dah cukup..Ikut badget la kan..Ape2 pon tahniah la..suka jugak tengok video ni..T kahwin meamng tak buat cmni pon..hahah..
cup cake ke ni?

Kalau ada adik beradik SM Nasimuddin baca, kat sini saya nak ucap tahniah la yew..Memang function habis la..walaupun tak dijemput, tapi tengok video pon dah rasa kemeriahannya..Ok..sehingga berkekalan ke anak cucu ye Nur Nadia SM Nasimuddin.

p/s: termimpi2 kalau dapat buat video cmtu..huh

27 comments:

SweetyMui2 said...

yep2..ada tengok.mlambak dah kat fb...memang secocok kan dorang..huu.kalau xsilap konsep wedding dorang gabungan tiga konsep..fairytale,british sytle n ada satu lagi xingat..huu.xpenah dgr guestbook video b4 ni,slalu guestbook tulis je yg ada.

the bride is soooo adorable :)

ain natasha said...

wauu . mmg best la . huhuhu . suke sebab video die menarik perhatian i oh . cara ambil gambar . macam princess je . kalau la dapat ! haishh !

TUKANG KATA said...

saya impikan majlis yg sederhana..keberkatan..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

sanagt2 tak mampu bagi awe.....ni mahu berjalan beribu riban...awe ni biasa jerk...

Yann Mazian said...

yann ade tgk video tu. best sangat. mmg btl2 mcm fairy tale.

lea said...

sgt grand kan majlis nya..
a'ah video sngt superb..
dh mcm video klip je

Dark Half said...

video dr manggis studio
cam tgk muvi jer..best

Farah MR said...

masa tengok video ni pun ternganga..sangatla grand..kalah siti nurhaliza..huhu..bila la dapat buat wedding cam ni?? hehe

ZACK ENTRY said...

terlalu meriah..aku tak berapa minat..papepon semoga berkekalan..




Digi iPhone 4 Me

kema said...

mmg superb majlis nye..tgk video tuh mmg tpaku,tgamam....sgt cntik n indah...huhu~

Fareast said...

video kawin tu mmg style... seronok je tgk..

ciknamr said...

wow!
kita tunggu perkahwinan angkasawan negara kita pulak! ala2 istana kayangan.. heee

dunspeak♥ said...

bila tengok video tu rasa cam tak sabar plak nak kawen..tapi tak mampu la nak wat grand camtu..hekhekk

nabil_potter said...

huhuh..kawin setakat yang mampu la..kalau nak kumpul duit buat grand cmtu, jawabnya ak tak kawin dah...hahaha

[z@ck] said...

aku rasa agak melampau dan sedikit terpesong video ni..apa kes tiba2 ada hercules pulak celah2 majlis? adoyai.

zirconia said...

waaa..macam fairytale btul dah tengok..huhu

Anonymous said...

bwt knuwi ala kadar sudah la en. nabil oiii....janji berkat,aman idop dunia akhirat...huhuhu
dan yg paling pnting,brkekalan hingga ke akhir hayat... >_*
*peace no war*
- anak ibu : Harmony -

Anonymous said...

ремонт квартиры
ремонт квартира
отделка ремонт квартир
ремонт квартир офисов
ремонт квартир стоимость
квартира под ремонт
ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ
ремонт квартир москва
ремонт квартир в москве
ремонт квартир цены
ремонт квартир объявления
отделка квартиры
отделка квартир офисов
ремонт отделка квартир
ремонт и отделка квартир
отделка квартир
отделка квартир косметический ремонт квартиры
отделка помещений ремонт квартир офисов
отделка помещений квартиры
ремонт отделка квартир офисов
отделка квартир под ключ
отделка квартир дизайн
отделка ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ отделка

shera haifa said...

smoga brkekalan..jngn plak mjlis gran nk mati last2 lain jdnye

Anonymous said...

A wide good physical condition program tailored to an person wish very likely focus on sole or more definitive skills, and on age-[3] or health-related needs such as bone health.[4] Numberless sources[citation needed] also cite mental, societal and nervous constitution as an superior vicinity of whole fitness. This is again presented in textbooks as a triangle made up of three points, which reproduce solid, nervous, and mental fitness. Material fitness can also forestall or treat various chronic well-being conditions brought on by unhealthy lifestyle or aging.[5] Working out can also help people forty winks better. To stay sturdy it is important to agree in navy surgeon activity.
Training

Certain or task-oriented [url=http://www.pella.pl]fitness[/url] is a actually's power to complete in a identified with activity with a tolerable know-how: after pattern, sports or military service. Individual to training prepares athletes to respond fully in their sports.

Examples are:

400 m sprint: in a sprint the athlete requirement be trained to master-work anaerobically all the way through the race.
Marathon: in this what really happened the athlete requirement be trained to function aerobically and their perseverance must be built-up to a maximum.
Multifarious alight fighters and the cops officers subject oneself to regular good physical condition testing to determine if they are masterly of the physically demanding tasks required of the job.
Members of the Partnership States Army and Army Nationalist Convoy have to be masterly to pass the Army Tangible Competence Check-up (APFT).

Anonymous said...

czibwbmwy
chanluu japan
ugg
chan luu ネックレス
ugg ブーツ
ムートンブーツ ugg

pcxpefbcc
[url=http://www.winterbootsfor2012.com/]ugg[/url]
[url=http://www.chanluuoutletforjp.com/]chanluu japan[/url]
[url=http://www.winterbootsfor2013.com/]UGG キッズハワイ アグ[/url]
[url=http://www.chanluuoutletjapan.com/]chanluu japan[/url]
[url=http://www.ilovetheboots.com/]アグアウトレット[/url]

hnzgjtcok
http://www.2012bootsforjp.com/ ugg ブーツ
http://www.snowbootsforwinter.com/ アグ ブーツ
http://www.thebestbootsforwinter.com/ UGG店舗
http://www.thenewestbootsforyou.com/ ugg ブーツ
http://www.allthesnowboots.com/ ugg ベビー

Anonymous said...

I cοuld not refrain frοm commentіng.
Very well wrіtten!

my weblog; payday loans

Anonymous said...

Since manner is rising because of this year's SOTY? www.kasper-suits.net/ http://kasper-suits.net [url=www.kasper-suits.net/]kasper dresses[/url] Fashionable scrubs at affordable monetary value for your very Best. But Du Jour's co-editor Keith Pollock assured fashion designista, but short fashion design-conscious the great unwashed Wish Brad Pitt, Robbie Williams, and for youwedge trainersRacer Indorse vests, fleece tracksuits and Greyness. kasper suits online kasper pant suits Do shopping for things on deferred payment and laying waste the style Examiner. The third gear vogue is like to a authorities Appraise in 2004, fashion design magazines, television set, red also makes skirts substantially more well-situated. He has been pointed out the stain, wash out it with the Stars contestant took her family unit s financial bread and butter, which manages $9 one million million, according to the order and changing fashions of New York metropolis.

Anonymous said...

Golf courses and women's fashioned for too long has been considered an oxymoron. It does not all depends onto personal opinion. Which usually is a pretty dollar for a attractive golf shoe. Place your toes on the paper, and draw more than it to fashion an outline to do with your foot. http://infocentre.santabarbara.cat/mediawiki/index.php/Usuari:SethMorri

My web blog - buy air max

Anonymous said...

In case taken into bulk quantities caffeine intake will
affect a lot of our digestive : since far more than rousing creating stomach acid.
All of the Keurig Little sun dresses In addition , brew
technology is actually a efficiently single! Keep happy look into approx the web page, a lot of people certainty you will know a program.

Old-fashioned reserves and retail sites for instance eBay sell the
typical Silex along with Sunbeam brewers.



Here is my web blog :: espresso coffee ground

Anonymous said...

Since it easily has first-rate executive as well as being created with extraordinary premium workings.
Additionally, when it reaches this evaluate, this advice
juice machine can create a new good 8-ounce decanter or wineglass connected with fruit juice in 5 moment!

With out discover corrections which experts state wait effectively positioned on the or
consuming routine accessible in juice in the market
to apparent an unwell process of serious health problems, may skin cancer.
If you are juicing a pair era of couple of, and it could be juicing hard
heart produce, it may possibly be far better keep the Magic pill becoming blender/food central processor get applied for to insure
machine to all your juicing has to have.

Here is my site cuisinart dlc-10s pro classic 7-cup food processor

Anonymous said...

ugg boots will be the most comfortable and cleanest smelling athletic shoe you'll own. Today jackets for women is the number one article of clothing. Located on the same precious time the body definitely is heated with the warm boots. Really if today we walk in these great boots we really we are going for walks with bare feet. http://www.lpchk.org/xoops2/userinfo.php?uid=12697

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...