Thursday, October 7, 2010

Doakan saya untuk esok :)

good luck nabil fahmi azizan
Salam buat semua pengunjung setia blog ini dan selamat malam ye semua..

Entry ni ringkas dan padat..Nak minta tuan2 dan puan2 rakan2 alam maya mendoakan supaya presentation Finale Year Projek saya besok petang berjalan dengan lancar..Semoga tiada soalan2 killer yang boleh membunuhku untuk menjawab..Heheheh...Wish me luck ok..

ok, sebelum tu, nak kongsi la tajuk presentation untuk final year project iaitu 
Modelling of Microelectromechanical System Fabry Perot as Pressure Sensor 
(Blood Pressure Sensor)

Panjang gilerrr tajuk...Wakaka..hehehe..Soalan ape la yang akan ditanya esok...Huhuh..korang ada soalan, meh tanya cepat2..Mari menguji saya...huhuhu..
BW mungkin bercuti..Mungkin yew..heheheh..Ok..Selamat malam semua.. :)

18 comments:

Dmushmush said...

Good Luck! :)

aYaz said...

slmt brjya,
all d besh!
gambatte..
^.^

Bella said...

G00d luck...
Cay0k2....
Bace d0a sbl0m present keyh..=D

Nabiel said...

gdluck bro!=)

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

Ckp jgn berenti, buat muka yakin.. tp kalau tak tahu, jgn ckp tak tahu.. cuma ckp "alamak, i've read that somewhere but almost forgot everything especially when nervous".. hehe

stay confidence.. prepare small paper and a pen.. jot down when panels critisize or give comment. they won't bother. thanks them after the comment and tell them "i'll take all briliant comment @ suggestion into consideration"

kalau dia psyco ckp itu takda ini takda, ckp kat dia.. "i'll put everything what u said in my final draft" (even supervisor kita tak suruh.. belakon ja kata kita nak boh benda tu..hehe)

anyway, good luck.. all the best. insyallah boleh!

p/s: fabry perot tu apa?? bunyi mcm perot boroi ja.. haha

mas murni said...

good luck ye...kak doakan nabil jd insan luar biasa esok k....mlm ni buat solat hajat k...minta Allah mudahkan segala urusan..

kak mas

Aiza Aidid said...

good luck! =)

cacing69 said...

good luck friend ~ cacing69

nourul said...

good luck n do da best ye nabil..
chaiyok2!!

Amalina said...

best of luck 4 u..nabil present FYP esok jgk ey?dak final sem campus Linn pun present FYP diorg sok..hee..kebetulan plak kan.. ;)

paiey said...

huhu tajok pon sye x paham,nk tnye soklan gone..heheh

papehal,,gud luck yee..=)

ribena.illina said...

Gud Luck nabil ! heee~ kalo soalan xleh jawab wat mke COOL. haha

zirconia said...

gudluck nabil!

p[A]n[A]d[O]L said...

gudluck dude ^^

Anitadahahs Kefele said...

semoga berjaya nabil!
nanti doakan utk saya pulak ye..hehe..

m2g said...

Semoga beroleh kejayaan.

SweetyMui2 said...

yang penting muka confident mesti ada!hikhik..kmk dh lepas dah..:)

nabil_potter said...

thanks semua atas nasihat, pandangan,cadangan dan doa anda semua..thanks again..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...