Monday, October 11, 2010

[Gambar]: Perkahwinan Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina

Assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi isnin buat semua sahabat, rakan2, kawan2 alam maya dan semua pengunjung setia blog ini..

First nak ucap takziah buat keluarga kemalangan ngeri semalam yang melibatkan 12 orang nyawa terkorban.Semoga tabah menghadapi dugaan.KEdua nak ucapkan selamat pengantin baru dan tahniah buat my bro, Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina kerana selamat diijabkabulkan..Tahniah again..

Tahniah juga buat kuku besi manipulasi dan saiful nang selaku official photographer untuk majlis perkahwinan seta pelbagailagi majlis pra perkahwinan Dr Sheikh Muszphar dan Dr Halina..Sweet je tengok..huhuhu..So,  kat sini saya suka untuk kongsikan gambar2 yang ssejuk je mata memandang sepanjang pra perkahwinan mereka..


Kalau yang dah tengok tu, tengok je la sekali lagi..Kalau tak nak tengok pon xpe,xpaksa..hehehe..Ape2pon, layan je la..Jeles sgt tengok gambar2 lawa cmni..Macam nak jump ship pon ade...Argghhh...Bila la nak dapat duit turun dari langit..huhuhu..

Nah amik ko 20 keping gambar..Tengok sikit2 tak puas..Kalau banyak sangat dah jadi macam photo blog..So, layan je la..Tengok puas2..Ni baru sikit..Nak banyak pergi mintak dengan kuku besi..huhuhu

p/s:jeles kot...

20 comments:

A.N.N.A.@L.A.D.Y M.A.D.O.N.N.A said...

owh... xjeles2.. hahaha..
semoga mereka bgia.. :)

Qarl said...

nice pics taken by them

ecah..merangkap anak cik nan said...

sweet n simple...i like..bnyk duit, tp x m'bazir...

paan said...

nampak sweet giler pasangan nie.. doakan semooga dorang bahagia la ye.

ThE HeLl PsYcHo said...

so sweettttttttttttttttttt

ProfHariz said...

Memang terbaiklah aku tgk.. Sweet sangat2 :-X

jackieKOH said...

memang best dpt gmbar2 camtu

http://www.tsubasa826.blogspot.com/

Dmushmush said...

Smarrt oh gambargambar tu. Hahaha. Terbaik lahh :)

hamzah ian said...

tak aci..

amie said...

jeles giler ngan kukubesi ngan talent.biler la nak dpt jd cam dorang.. :(
nyway semoga bahagia.. :)

izyanty collection said...

wahhh gambar cantik2 arr...suka tengok... follow u

hentakbelipat said...

memang terbaek la kukubesi punya artwork

eqa said...

perfect picture!!
i love their view,awesome!awww :)

marinata said...

oh ini dekat broga hill!!!!
ive been there b4.. mmg view sgt cantik kat situ..heee


fuuhhhh.. dorg siap panjat broga hill tuuuu.. terbaekkkk!!! ;)

ribena.illina said...

mmg jeles! sebab gamba cantek2. ! =)

wanie m'nJ said...

jeles bai..haha.kreatif sungguh photograher2 tu!
tabib spreeeeeeeeeeeep!

Farien said...

sweet nye........

~~waniyummy~~ said...

cantik ok gmbr2 die!!

iEn said...

sgt suke!!
dah link kt wall fb..heheh =))))

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

ehh ?! sgt suke pic die terbang ngn payung tuhhh ! cmne wt ehh ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...