Sunday, October 3, 2010

Harry Potter akan bersambung!

A.a kan..macam nabil potter la muka dia..heheh
Salam dan selamat pagi buat semua pengunjung setia blog ini..Alhamdulillah pertama sekali kesihatan Tun Mahathir dalam keadaan sehat dan normal seperti biasa..

 Harry Potter? Bukna nabil potter ye..JK rowling yang tiru nama nabil potter..Hehehe..main2 jew..Ok..Kalau dulu semua kita tahu, cerita Harry Potter dah habis bukan? Keluaran novel yang ke 7 J.K Rowling berjaya dicetak sehingga 700juta salinan..Banyak giler la..

ini la Jk rowling..
Tapi korang nak tahu tak, J.K Rowling kata, dia mungkin akan tulis untuk episod yang seterusnya..Dia rasa tak best pulak bila berhenti menulis..So, dia bercadang dan akan menulis untuk episod yang ke 8 pulak pas ni..So, kepada pemianat harry potter dan nabil potter, jgn bersedih..Lepas ni mungkin Harry Potter akan kawin dengan harmonie selepas dia ceraikan Ron..Semua nak acam tu kan?hehehehKalau boleh semua org nak Harry kawin dengan Harmanie..

Ape2 pon, jgn terkejut la bila tengok ada tajuk baru untuk Harry Potter ni tahun depan..Selamat berhujung minggu..

9 comments:

ecah..merangkap anak cik nan said...

hey, mane boleh harry kawen ngan hermione..dh ade ank pinak dh pon..hehehe

neway, besh gile kalo cite 2 smbung...i'm D.H.F FOREVER!!!~lalalala~

Nur Hawa Mohd Zin said...

i like!!! tapi hope ada sambungan Narnia..suka sangat...huhuhu

N U R U L said...

woaaaahh!! nak tgkkk!!! ;p

Mar said...

hmmmm,,.semngat mnggu sambungannya nnti

ciknamr said...

kita tungguuuu~~!!! xnk tunggu novel.. nk tunggu movie.. hehehhehe x ske bc novel..:D

jann sinuja said...

woww~~best giler dowh kalo citer neh sambung agi..seyes!!

misyamissyou said...

hohoo..mmg kecewa jap bile bace Harry kawen ngan adik ron..macam hampeh je..hmm..still harry hermione shipper nih..xleh bla..huhuu(jenis xleh trime kenyataan)

IntanBerlian said...

huhu dahsat betol.ade je idea minah ni kan.

zirconia said...

haha.. sy penah tengok harry potter yg 1st je.. taktau dah apa jadi sekarang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...