Wednesday, November 3, 2010

Breakfast | Selepas Kahwin

tahun pertama perkahwinan

tahun ke 2 perkahwinan
Salam dan selamat pagi.Breakfast bagi sesetengah orang adalah sgt penting dan bagi sesetengah org tak pernah tahu pon istilah breakfast dalam hidup mereka.Terdapat 3 kategori manusia mengikut keadaan breakfast. Yang pertama adalah orang yang mesti breakfast walaupun sedikit.Ini disebabkan dah terbiasa dari kecik. Golongan yang ke 2 pula adalah tak kesah sama ada breakfast ade ke tak..Kalau ada pon ok, kalau tak ada pon ok ja..Org macam ni wujud disebabkan terdedah dengan budaya breakfast ni pada peringkat pertengahan hidup mereka. Dan golongan terakhir adalah golongan yang tidak pernah breakfast dan tidak boleh breakfast.Ini disebabkan, kalau breakfast je, dia akan sakit perut..So, anda berada di golongan yang mane? Mungkin juga golongan ke empat?Hehehe.

tahun ke 3 perkahwinan

tahun ke 4 perkahwinan

tahun ke 5 perkahwinan

tahun ke 10 perkahwinan

tahun ke 20 perkahwinan
lawak juga tegok gambar ni..Perubahan yang berlaku dari tahun ke tahun mungkin ada logic dan betulnya..Betul tak? Pada awal2 tahun perkahwinan, nak makan tu sweet je rasanya..Cantik je decorate dia dengan LOVE gitu..huhuhu..Amik ko selepas 30 tahun, hitam je..Mungkin sebab tak pandai nak adjust suhu kot..hehehe..Nak tips kekalkan kemanisan kebahagian anda?Boleh baca kat sini ye.. Info Jumaat 19 : Tips Cinta 'Muda' Ketika Tuahttp://nabil-potter.blogspot.com/2010/10/info-jumaat-19-tips-cinta-muda-ketika.html
tahun ke 30 perkahwinan

29 comments:

@ku d! sin!e said...

haha..kalau buat mcm nie t kena cerai karang.

sfatimahzj said...

lawak la..kikikiki

KiN said...

haha...logik gak.last-last tu hangus sbb nk g tgk anak, anak nanges la, jatuh longkang la,pecahkan pasu bunga...hummm

epulafea said...

hoh comel seh pagi-pagi sarapan pagi seksi begini.

namun tak suka kronologi. *tidak mengharap

T_T

.::WaNiE::. said...

hikhik tak suke breakfast sgt. kene ada mood. prefer minum air je

airazulaikha said...

lapar nya tgk roti tuh..heheh

orange.shaker said...

tp xsemua cm2 kan...:)

lea said...

ada tak cara-cara nak telur bentuk love?

yayahidayah said...

terbaek ahh!

HaNTwO said...

hahahah baik punya rebtung last skali...

mye said...

hahaha...
2 pd breakfst je tp cinta & ksh syg x brubah an??
hahahaha..

SweetyMui2 said...

hahahah..tahun ke 20 anak la yang buat sarapan kot..kekekkeke :D

jackieKOH said...

haha..bekfes yg same je setiap tahun..adohai~~ xlarat~~

thx 4 th info..hehe

Entri maintain : Aku, Exam dan Akhir Sem

Anis izyan Abd Rahman said...

muahahah~
geli hati
oK~

nadey said...

lawak gile ok!!!!!!!!!!! gagagagaggagahahahahahh

dedoku said...

entry ni berjaya buat aku tegelak..hehe.ok la, ade gak msg dalam lawak tu..Alhamdulillah rasa lega sket. blogwalking mmg menghiburkan :)

~cik manis~ said...

hahahaha.
tapi kan kan. even tahun ke 30 tu dh mcm makin malas kan, tpi nice wut leh kekal perkhwinan smpai 30 tahun. bukan snang D:

amie said...

nice.hahahhaha

Mohamad Izwan said...

aiseh.. tahun pertama semangat la tebuk roti.. hahaha

+dieabella+ said...

hahaha...lawak!

♡ Sutera Kasih ♡ said...

comel jakkk telor2 tu ekk..kreatif hehe

deeMJ said...

hahaha ...gila hang nabil ... nice kupasan ! hahaha .. harap aku x lagu tu ... hahaha

nur hidayah isa said...

ade dapat mail ni..gelak kang tengok..haha..hopefully sama je la 2 tahun perkahwinan dengan 30 perkahwinan tu...tak masal kena cerai kang..hahaha

*cimOt* said...

bekfes telor ja ka tep2 ari???ahahahaha

rossoneri said...

hahahah tak adalah sampai roti tu terbakar.hahaaha

tak boleh tak breakfast nanti migrain datang.pastu kena minum air panas pagi2

diana said...

hahah..
ok la tu..ada jugak di siapkan sarapan..
akak ni sarapan tak pernah buat pun..
tetiap pagi beli je..
lagi teruk!
jhahhah

Atiqah said...

tak yah.
bfast kat lua sampai tua je..hakhak

sayaanonymous said...

haha..kretif giler..

f_aRa_aINa989 said...

kreatif..

=)

p/s: tp x bape suka bila 6 thn perkahwinan tu..hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...