Thursday, November 25, 2010

Sumai Suite Hotel | Terengganu

Salam buat semua. Sekarang ni adalah musim cuti sekolah bukan? Bila cuti sekolah je, maka banyaklah kenduri kahwin di sana sini..Tidak lupa juga kenduri berkhatan..Hehe.Selain itu, mesti ramai jugak yang tengah merancang untuk bercuti..Betul tak? Ada yang nak pergi pantai, ada yang nak mandi kolam, dan macam2 lagi lah..Kalau pergi Langkawi time ni, harga kereta sewa mesti mahal giler..Kalau pergi genting pulak, mesti pack giler dengan org..Nak main apa pon tak best sebab masa banyak terbuang untuk menunggu..Mmmm..So nak p mana?

Ok..apa kata pergi bercuti ke Terengganu? kat situ ada ja pantai dan tempat2 yang menarik..Kalau pergi Terengganu, kat sini saya nak suggestkan pergi Sumai Suite Hotel. Hotel ni adalah milik penuh bumiputera..Bumiputera ni maksudnya melayu la owner dia..Tapi, kenapa Sumai Suite Hotel? Kenapa bukan hotel lain ek?
Salah satu dari kelebihan Hotel ni adalah mempunyai WiFi yang percuma.FREE. Kalau hotel2 lain ada jugak..Tapi itu kena bayar la..Tapi dekta Hotel ni, WiFi dia free je..Kalau setakat nak update blog, rasanya tak ade masalah kot..hehehe..

Selain tu, tempat ini jugak sesuai untuk seminar, atau apa2 majlis yang lain..Seminar pulak ada untuk package student, government dan banyak lagi..Senang cerita, tengok la sendiri dekat web dia..Saya pon tak pernah pergi, tapi org cakap best la Hotel ni..Lokasi dia dekat dengan Sultanah Zahirah Hospital – Universiti Darul Iman Malaysia Kampus Kota – Batu Burok Beach – Dataran Shahbandar – Astaka Shopping Complex – Batu Burok Recreation Park – Kedai Payang.

Haa...Menarik bukan? Tunggu apa lagi? pergi la hotel tu..hehehe.. 

Untuk maklumat lanjut:

Sumai Suite Hotel
Lot 4479 Jalan Persinggahan,
20400 Kuala Terengganu,
Terengganu Darul Iman.

Email: sales@sumaisuite.com / reservation@sumaisuite.com
Tel: 09-631 0099
Fax: 09-626 2099

Rancanglah percutian anda dengan bijak :)

21 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

terengganu best! :D

Puteri Iqa Izyan said...
This comment has been removed by the author.
balqis said...

mcm seronok, balik kg nnt boleh try pi tgk.

:D

::ienafazlyna:: said...

waaa..cantik gak ar tempt nie

jackieKOH said...

wohoo..best2..
mesti harga pun best kn??..

Entri Terbaru : Mengejar cinta yg datang dari mimpi

:)

::FAIZ FARISH:: said...

lawa la bilik dia.... kalau tido tak nak bangun dah.. hehehe

hans said...

jom weih gi terengganu

P/S : Buat 1 Kebaikan Di Balas 7 Kebaikan

darkbatman said...

bro, apsal ak xpenah dgr tempat ne pdhal punye la kerap pi sane?hehee

suffer8zine said...

fuyoooooo, indah

Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

Emilia Emira said...

jom blk terengganu!

Nur said...

x tahu pon kewujudan hotel nih..hehhe

zmah said...

Patutlah tak sudi tido di blog akak rupanya dia nak tido di sini...

saya_arief said...

aku nak honeymoon situ..
hahaha.

nabil_potter said...

eh, apesal ramai org ganu tak tahu temnpat ni? mungkin tak perasan kot..
ak pon tak pernah pergi lagi..huhuh

alinac lover said...

besh aww p jalan2~

suzie rahman said...

wah shanteq nya---

Tok Esah said...

Nananana, Ganu kiterrr..


guaner gamok orang gamu kiter..?? haha

Anonymous said...

Pengkritik bebas:

Lokasi menarik nak bawak famili makan angin cuti sekolah nih.. huhu

ShueQry said...

menarik..saya akan ke sana...

Nyssa Nuar said...

konpem!!!tgu gua kaya dlu..skang ngah kayap!!!hihihi

mye said...

wah bestnya..
tggu cuti sem r..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...