Monday, January 24, 2011

Strawbearu Vol:4 | Anak Negeri Edition

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahterA..

Sudah sekian lama saya tidak post entry tentang jual-menjual ni kan? InsyAllah ni merupakan perniagaan baju yang terakhir saya sepanjang tempoh pengajian saya..Untuk makluman , saya dah 5 tahun mencceburi bidang menjual ni start dari martik..

t'ganu
Kepada yang berminat, mungkin boleh direct contact saya..Kepada student UTM, kalau nak tgk catalog, datang la ke KOlej Perdana..Kalau xnak datang, tengok je la catalog online ni..Kalau cantik, beritahu kawan, kalau tak cantik, boleh bagi tahu designer dia..

melaka
Saya hanya runner biasa..huhu..

Teruskan membaca..banyak lagi design menarik..

Free dilevery dekat UTM skudai..

4 comments:

Anonymous said...

anak kedah mana??

nabil_potter said...

ada..click dekat teruskan membaca..

suffer8zine said...

wahhhh menarik2 la

Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

Anonymous said...

sem dpn ade rase2nyd ade lg x delivery kat utm?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...