Monday, March 7, 2011

Marinata cookies | cookies buatan tempatan

Cookies memang sedap dimakan..Nak lagi sedap apabila orang bagi free cookies tu dekat kita..Heheh..Bukan ape, seperti cookies2 diluar sana, harga dia memang agak sedikit mahal..Tapi itu bukan satu persoalan sebabnya disamping harga yang mahal, ada rahsia disebaliknya..Huhu..





Ok..marinata cookies adalah cookies buatan anak temptan..Tokey marinata cookies ni juga meupakan seorang bloggers jugak..Kalau tak salah umurnya baru 20an dan meunutu di UKM..Dengan menyahut seruan kerajaan supaya golongan mudia menyertai bidang business ni, makanya dia mengambil kesempatan untuk membuat cookies ni..Alhamdulillah semakin hari semakin ada peningkatan di dalam business beliau..


Apa salahnya kita bantu rakan2 kita kan? InsyAllah cookies di dijamin 100% halal..Kalau nak tahu detail pasal marinata cookies ni, korang boleh lawati blognya iaitu http://marinatacookies.blogspot.com/ . Difahamkan juga, marinata cookies ni kini telah berdot com..Ini adalah URL yang berdotcom http://www.marinatacookies.com/ .


ok..Anyone yang nak saya promotekan business anda, boleh direct email saya di nabilpotter@gmail.com.. Bergantung kepada terma dan syarat..

9 comments:

juma said...

wow..nyum3.sedap gak lamer x telan biskut...

muhammad akmal said...

wah..tak tahan tgk cokelat cip atas tu..

berapa riban ni? ada delivery ke?

suffer8zine said...

tiba2 lapar pula

Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

NadiRah said...

packaging cntik!!!
nad x buat bisnes lg...nnt ek...hehe

marinata said...

salam, thanx nabil :D

Akmal: harga boleh cek kat marinatacookies.blogspot.com. Delivery ade.

marinata said...

oh ye nabil, sy 23 thn ni , bukan UKM, tp UM. Nway, thanx alot! Syukran kasiran. Hee

orange.shaker said...

ohhh..sgt suke cookies:))))

Anonymous said...

bangga dgn anak melayu.. sampai bila nk terus biarkan bangsa lain terus mendahului carta org terkaya MALAYsia?

mye said...

wah sedapnya..
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...