Wednesday, May 4, 2011

Kematian Osama | Konspirasi Amerika

Sejak tragedi 9/11 beberapa tahun lepas, keyakinan masyarakat dunia terhadapa Amerika memang kurang dipercayai. Banyak sangat yang telah Amerika cuba selindung dan membuat konspirasi diatas setiap kejadian yang berlaku..Contoh paling ketara adalah kejadia 9/11 dimana telah tersebar bukti2 yang mana pihak Amerika sendiri yang telah create keadaan tu. Kalau korang belum tengok, boleh search dekat google insyAllah jumpa. Video yang lebih 2 jam tu telah berjaya membuktikan bahawa kejadian 9/11 tu satu penipuan yang dibuat sendiri oleh Amerika.

Antara benda yang ditupu adalah sewaktu kejadian tersebut berlaku, Bush pada waktu itu ada lawatan ke tadika. Rakaman menunjukkan, Bush menjawab panggilan sambil memegang buku yang sambil dibacanya dalam keadaan terbalik.Mungkin style terbaru kot Bush baca buku cmtu..Hehehe..Lepas tu pulak, kalau korang nak tahu, rakaman camera CCTV yang berada di Pentagon menunjukkan tarikh yang salah. Takkan Amerika yang sehebat itu dan juga Pentagon ada CCTV yang salah tarikh. Lepas tu CCTV tu jugak dapat amik beberapa part sahaja. Gambar lain boleh rakan..Tapi Pesawat yang menghentam Pentagon tak dapat dirakan..Tiba2 tunjuk meletup aje..Hmmm..

Dah la..Memang konspirasi betul la Amerika ni..Tak habis2 cari ja alasan nak serang negara Islam..Lepas Afganistan, terus ke Iraq..PAstu nak ke Iran..Orang lain buat nuclear tak da masalah pon..Tapi Iran buat nuclear kena tindakan..Memang tak adil kan?
Gambar yang didakwa mayat osama..Photoshop kan? Gambar tahun 1998.

Berita kematian Osama tak terkejut sangat sebenarnya..Pada saya, kematian adalah benda yang pasti berlaku..Tapi yang menjadi persoalan, secara tiba2 je berita ni keluar..Arghh..Rasa macam satu konspirasi baru la..Lawak jenaka terhebat abad ini..HUhu..Gambar yang dipost di internet memang nampak benar super imposenya dan guna photoshop.. Pastu pulak, Amerika claim mayat ada ditangan mereka..Isteri Osama juga dilaporkan mati. Pastu pulak, kenapa dia tak tanam je mayat tu? Bagi alasan nak hapuskan di dalam laut arab..Apa benda semua ni? 

Amerika je yang create cita ni..Diorang lah tembak, diorang la simpan mayat osama, diorang la tanam, semua diorang..Ntah la macam kurang percaya la..Silap2, Osama tu tidak pernah wujud pon..Mana la nak tahu..Allah maha besar..Saya harapkan Osama tampil dengan buat kenyataan media dalam masa 1 bulan lagi...Haaa..Mahu terkejut Amerika..Ikutkan hati saya ni, rasa macam Osama masih ade..Ape2 pon, kematian itu pasti.Yang benar pasti benar..

Apa kata anda? Percaya ke?

13 comments:

akmal said...

yahudi laknatullah ni.. tak habes-habes dgn fitnah. fitnah dah memang 'core business' geng2 ni. saya juga ada satu video yg membuktikan perang di vietnam sekitar tahun 1960-an yg dikatakan berpunca dari tindakan "nelayan pengganas" vietnam yg telah mengebom kapal canggih gila milik amerika. namun ada bukti menunjukkan kapal tersebut telah diserang oleh torpedo kapal selam.. vietnam ada kapal selam ker masa tu???? takkan guna cangkul pn boleh bagi pecah kapal yg kononnya tercanggih tu?? lawak mr bean la.. bush, obama, clinton, sekutu2 dia dan kabinet dia rasanya bleh masuk rancangan maharaja lawak sesion depan ni.. mesti menang..

katakan tidak pada Amerika.. pada mereka2 yg masih menjadikan MCDONALD tu sbg tempat makan, berhentilah.. tak guna berckp "boikot yahudi boikot israel" tetapi dgn selamba melekatkan stiker VVIP MCD kt depan cermin kereta dan selalu masuk drive-thru MCD.. memalukan.

ni penemuan terbaru.. sekadar berkongsi..

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/51339/9_11_New_3D_Analysis/

akmal said...

ada membe sy ckp,

"wa punya duit wa punya hal la nk makan kat mana pn.. MCD ke MCMOHAN.. yg penting halal..wa tak mintak lu satu sen pn, so lu jgn bising2.."

sila komen skit encik blogs..

Mustaffa Khairul Azzam said...

tue la kan.. orng kate Osama tue pun sebenarnye mujud ke x???ade terbaca yg kate Osama tue pun propaganda dieorng juge nak kate orng ISLAM nie pengganas...entahlah...

penaberduri said...

ala, biasa la tu nabil. obama nk tunjuk la konon dorg tu negara plg kuat kat dunia. dorg nk cover sbb mase dorg bedil lebnan, dorg xberjaya. so, kna la create satu citer bru supaya dunia leh respect blik kat dorg. tmbhan lak dh nk masuk musim pilihan raya dorg. pancing undi la. smua tu kerja org yahudi.

Afir said...

diorg nak kene wat headline sbb setelah campaign for like 10 yrs, gain nothing from afghan, n x membawa ape2 pade worl peace as they promise, headlne untk tunjuk bhwa america have done smthg right after all this yr...yeah right, x hbs2 membunuh n mencerca umat islam atas nama keamanan..

dh trang tang2, sape yang lebih kejam...

Nabila 179 said...

Assalamualaikum..
abg nabil sy penah tgk satu video yg ustaz kay skolah tunjukkn mengenai osama ini sabenarnya tak wujud.. tp dia hanya tali barut barat..
benar or tidak sy tak pasti.. cuba nk cari balik video tu kat youtube..

btw, thanks utk info tu! sy pun tak pecaya berita propa barat ni!

efa nur said...

hangat betul laa...huhu
mcm2..rasanya tak wujud kot osama nie..huhu

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan akmal

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan akmal

KiN said...

hmmm...mmg konspirasi je. skrg ni mcm dorg yg mengawal keadaan n minda kita. mcm2 berlaku skrg ni. sedar x sedar benda tu suma dah masuk dlm minda separuh sedar kita. kita xtahu apa yg terjadi hanya org disebalik sume ni yg tahu keadaan sbnr...semoga satu hari nnt sume kebenaran akan trbongkar.amin

YamaShita KaiTo said...

Buat rakan2,

sebenarnya Usamah bin Ladin wujud. Beliau seorang muslim yang komitted dalam melakukan amal-amal Islam. Cume method pemikiran dia sahaja yang silap.

Dia telah menjadi 'kambing hitam' Amerika saat amerika kena serang tang peristiwa 9/11 WTC kerana dia telah mengatakan kenyataan secara terang-terangan menyokong mereka-mereka yang melakukan serangan tersebut atas dasar nak memberikan pengajaran kepada Amerika.

Bila dia kena 'hunt' oleh Amerika, dia lari ke Afghanistan dan terlibat dengan kumpulan militan Aiman Zahrawi. Bila dia join group Aiman Zahrawi ni la pemikiran dia mula dicemari dengan pemahaman jihad yang salah.

Apa pun, secara zahirnya, Al-Qaeda dah lama 'mati'. Mereka tak punya sokongan pun (kalau ada pun, terlalu sedikit). Kisah mereka dah lama tak keluar berita. Antara sebab hari ini kenapa pihak amerika mengumumkan kematian obama, sebab mereka nak hentikan isu 'hunt' osama yang ternyata merugikan mereka.

Tambahan lagi, ramai orang duk bertanya,

bila nak jumpa osama?

takkan techonolgy maju dan power masih tak jumpa2?

Dan banyak lagi la...

But anyways, akhirnya, kebangkitan isu ni oleh amerika melihatkan mereka BENAR2 terdesak nak mencari solusi supaya kuasa dan pengaruh kembali ke tangan mereka, tambahan lagi dengan bermacam2 peristiwa kebangkitan rakyat di timur tengah. Banyak impaknya peristiwa2 tersebut kepada amerika dan Israel.

So, teruskan cakna dengan isu2 semasa dan sebarkan info kepada semua.

hunter said...

Osama ni seorang ejen ciptaan amerika yahudi jugak.. dia msti di'wujud'kan utk membolehkan amerika mencari alasan war on terror.. dan dia jugak la yg mengaku terlibat serangan WTC padahal 9/11 tu knspirasi amerika jgk.. Boleh rujuk web the wake up project n tgk vdeo2 dyorg kat utube yg mendedahkan siapa osama sbnarnya..

Anonymous said...

Osama ni seorang ejen ciptaan amerika yahudi jugak.. dia msti di'wujud'kan utk membolehkan amerika mencari alasan war on terror.. dan dia jugak la yg mengaku terlibat serangan WTC padahal 9/11 tu knspirasi amerika jgk.. Boleh rujuk web the wake up project n tgk vdeo2 dyorg kat utube yg mendedahkan siapa osama sbnarnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...