Wednesday, June 8, 2011

Terima Kasih Nuffnang & DiGi | Blueberry 7300


Salah satu impian saya sebagai seorang bloggers adalah dapat review gadget..Semalam bertempat di nuffnang office, segalanya terbukti apabila saya terpilih daripada 10 bloggers yang terpanggil untuk review gadget terbaru blueberry 7300...



Saya diberi masa beberapa minggu untuk review gadget ini dengan pelan2 DiGi Easy prepaid..Sekrang ni lebih mudah untuk ber YM, check email mahupun berinternet..Sekadar entry pendahuluan..


Nantikan review seterusnya mengenai blueberry 7300 yang kecik, mudah, ringan dan macam2 ada..More details, tunggu next entry...Layan....Hehehe

15 comments:

efa nur said...

waahh..bestnye nabil terpilih..

comel laa blueberry 7300 tuu..nak satu..hehe

EFA NUR :)

xaty said...

chomel gile phone ni..
tahniah terpilih :)

Nur Misnan said...

gd 4 u
tahniah beb

Hazirah Barakbah said...

Tahniah!

syaimz said...

haha,cute bebenor phone tu.haha

fiqkbe said...

lepas review bleh guna terus kn? hee..

SweetyMui2 said...

woww...congrats! do ur best :)

Bluewendy said...

wohoo!! besnye!! cumey lak tuh!

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow!!! congrats

jackieKOH said...


kongratz bro!!!!

Entri Terbaruu : XMEN: First Class best gilaa, aku bagitaw kau!

Fatin Myaa said...

wow!

Asyikin Azizan said...

tahniah.. cepat2 review....

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah... nice

SyahmiFikri said...

wah! comel koet.. kecik and stylo kot! nice lahhh

Dreamer said...

Wow! hontoo ni kawai ne~ ^0^ Review complete specifications please..... Daisuki!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...