Tuesday, July 12, 2011

Bagaimana anda dapatkan idea menulis?

Salam..Adoii..dah seminggu tak dapat nak update entry..Memang tak ada idea nak update langsung..Ingat tu nak update isu Bersih..Tapi macam serabut je..Asik2, pasal Bersih..Malas nak amik tahu sgt pasal Bersih ni..

Nak tanya korang yang rajin update, bagaimana korang boleh dapat idea nak update blog ek? Tiba2 saya rasa macam mula dah bosan dengan blog ni..Tak tahu knpa..Mungkin sebab dah sebok bekerja kot sampai tak sempat nak update..





Tapi, ada jugak yang bekerja tapi dapat ja update blog tiap2 hari..Itu yang pelik tu..Cmna ek korang dapat idea? Seyes kalau sampai satu masa tu, memang blur sgt nak update apa..Kalau korang ada idea, boleh la kongsi-kongsikan ye..

Kalau ada nak sumbang entry pon bagus jugak..hehehe..Wahai bloggers semua, kongsi la sikit idea-idea yang korang ada..please..huhuhu

2 comments:

jackieKOH said...

haha..sama r kita.. blog ak dah brkurun x hupdate.. adohai~

nak mintak tips gak.. eheh

Blog rasmi : ini jacksky.punya! Blog

e k i n . said...

Sama kes cam saya, hahah. Dulu post banyak komen masuk. Akibat terlalu lame tinggal blog. Org dah lupa kita, bila post jarang ada komen masuk. Heheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...