Wednesday, July 27, 2011

SEO | Site Link

Sitelink sebenarnya merupakan salah satu impian saya dan juga bloggers lain untuk dapatkannya..Bagaimana nak dapatkannya, itu mungkin korang boleh terus search dekat google..Kalau korang perasan, tak semua bloggers yang korang rasa famous tu ada site link..

Nak tau ade ke tak site link, mudah aje..Pergi dekat google, dan searh nama blog korang..Kalau dia keluar macam biasa je , makanya xde la..Tapi kalau dia keluar macam banyak2 tu, maka ada lah site link tu..Sebenarnya agak lama dah saya dapat site link ni, tapi hari ni baru ada masa nak tulis pasal site link ni..

Tapi apa bestnya sitelink ni? Ha..KOrang akan dapat rasakan bila korang dah dapat site link ni..Mungkin sekrang belum rasa lagi kan..T bila dah ada, mungkin korang boleh ceritakan pada org yang tak de lagi site link...There have No word can describe the feel when you get site link..Wakaka..

That's all for today...


2 comments:

hunnys~ said...

ooooooo~

::FAIZ FARISH:: said...

aku taip.. n byk kluar... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...