Sunday, January 17, 2010

ketika ciNta berTasbiH vs Ayat2 ciNta!!!


Salam semua…

Dulu sy dah pernah buat entry pasal ni…ingat tak?ni link dia…so ramai yang bagi pendapat masing2 kata kcb ni best, dan ada juga kata aac best lagi pada kcb..tadi baru je habis tgk kcb 2…bila dah tgk tue, ingat nak citer entry pasal g Singapore semalam, tapi xjadi sbb tgk citer kcb 2 best sgt..

Citer ni bg saya meamng banyak sgt input yang berguna..berbeza dgn yang kcb 1, kcb 2 ni semua citer pasal saudara azam dkt Indonesia..diorang dah tak pergi cairo lagi dah…huhuh…jodoh di tangan Tuhan.. :)

Sebenarnya tak tahu nak describe tentang citer ni sbb bagi saya memang boleh dapat 5 star movie…jalan citer dia amat2 menarik..kalau tak, xdapat la best seller novel dia..nak tgk novel dia, ble pergi dkt entry yang dulu…so kat sini sy nak ajak semua, tgk la citer kcb1 dan 2 ni…tgk dgn mata hati insyAllah lebih terasa..nak suggest jugak, tgk sowang2 lebih baik..bkn ape, xperlu utk cover kalau nangis..hahahah…confirm nangis punya…sedih weh…tapi best…tgk la dulu…then baru tau..better tgk yang first dulu ok…

Ak boleh bagi 5star..korang plak???

p/s: nak download lagu dia boleh tgk Kat entry lama jugak …klik sini

Selamat tgk…tgk jgn tak tgk…

Bye2.

p/s:nak download citer dia, boleh g link sini...

13 comments:

asilahkassim said...

setuju citer kcb 2 best 7.5 star!!

redplasticbag said...

huhu,tak tengok lagi,tp ramai yg review cakap best!
wah,dah tergedik2 dah ni nak tengok :)

nurain rodze said...

ketika cinta bertasbih vs tasbih cinta .
mana lagi power ?

Ummu Solehah Muhammad said...

salam, kalau nak beli dvd nya boleh ke blog ini: http://wadahcintasolehah2.blogspot.com/2010/01/terbaru-dvd-ketika-cinta-bertasbih-2_11.html ^_^

Anonymous said...

" tak menyesal ke kawin dengan penjual BAKSO? "
" asal BAKSO CINTA "

...hahaha...

nabil said...

to asilahkassim--> wau..7.5 star..memang terbaik lah...tq

to redplasticbag--> tak tgk lagi??baik g tgk skrung..rugi tak tgk...heheh

nabil said...

to nurain rodze--> kcb lagi power..superrrrrrrr power.hahah

to Ummu Solehah Muhammad--> hehe..tq..dah tgk...

to Anonymous--> hahaha...saat di atas katil..

a1zudd1n said...

thnx bg link..
tp cite ni mmg bes..
boleh fight ngn nurkasih..hehe

Wanie Azeera said...

cite ni menarik, menekankan 1 benda ya3ni, Allah nk tunjuk, kalau kuat jodoh org tu dgn si polan, banyak mn pun rintangan tetap ade jodoh. ewahh~ ok2 budak2 mesir semua dah berangan sampai pluto.

nabil said...

to a1zudd1n--> haha....same2...nur kasih lain..xsama..huhuh

to Wanie Azeera--> ewah2..pandai bertutur ye..hahah..berangan sampai pluto..budak malysia pon sama..berangan nak blajar di cairo..huhuh

Anonymous said...

citer yg best,
bnyak input yg bleh kita dapat...
bkan skadar tontonan masa lapang sahaja..
ambil input dan pengajaran...
utk perubahan diri kita ke arah kebaikan..

Ummu Solehah Muhammad said...

untuk dapatkan dvd original kcb boleh refer blog http://solehah2u.blogspot.com/

fifa fiona said...

novel dan cite sama2 best... try baca novel lg memberi kesan.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...