Thursday, June 3, 2010

Tahukah anda, dalam setiap komputer ada lambang Israel?

Salam kepada semua rakan2..

Apa khabar semua?Semoga dalam keadaan baik yew...Seperti yang diketahui, yahudi ni bijak dari segi merancang sesuatu...Antara contoh propaganda yahudi yang dirancang dengan rapi adalah 11 September yang jelas itu merupakan propaganda Yahudi..Banyak bukti yang dijumpai bahawasanya tragedi itu adalah satu penipuan yang nyata..kalau search dekat Utube pon boleh jumpa bukti2 bahawa tragedi itu satu penipuan.

Sebelum ini, ada saya post entry tentang microsoft word yang mana apabila ditaip no kapal terbang, pastu kita dapat lihat 2 biji bangunan, kapal terbang, tengkorak dan juga bendera israel..tengok entry ni..http://nabil-potter.blogspot.com/2010/03/11-september-satu-konspirasi-barat.html

Ramai yang cakap ini mungkin satu kebetulan..Tapi pada pagi tadi saya menjumpai satu benda baru yang mana setiap komputer kita mempunyai bendera israel..Kepada yang dah pernah tengok, tak payah la tengok lagi..kepada yang tak tahu lagi, tak salah kalau saya postkan sebabnya saya sendiri tak pernah tahu lagi pasal benda ni...tak semua benda yang kita tahu orang lain pon tahu..kan?

So, cuba ikut seperti arahan dibawah dan lihat apa yang keluar....

1) :C:\ProgramFiles
2) Microsoft Office... .........
3) MEDIA
4) CAGCAT10
5) J0285926.WMF

Tolong delete file ni... foto kemenangan lambang zionis.... harap dapat di hebahkan.. Terima kasih.. :)

19 comments:

syAzAnA said...

nie ade kat window 7 tak?

eqa said...

bgus entry ni :)

fadhlihamdan said...

ye ke?? wah sampai camtu sekali penangan zionis ni ye..

.::WaNiE::. said...

dah padam

knowg said...

terima kasih atas perkongsian.. :)

dah padam.. :)

nabil_potter said...

window seven pon ada..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dah wat :)

budleee said...

aiyo..

ni dlm Office mah..

memang dari azali lagi ade, sebagai clip art....

sapa2 yg ade MS office and word, ade lah bende nih

if you tak pakai MS office.. takde lah gambar lilin tuh..

Ann said...

sbrnye dh de group yg sedar bhwa tragedi 11 sept tu kmgkinan satu konspirasi dan inginkan kebenaran

group ni ramai tdiri dr cerdik pndai mcm arkitek dn engineer yg bkn islam...mereka ade web sndiri.

@ntu_@we said...

ALLAHhuakbar. tak sangka langsung.

nk copy entry ni bole ke?

Nabiel said...

npe skrng smua bru nk prasan ek?
heeeee~
klu xsilap ak dri win 98 dh ade rsenye~

nabil_potter said...

@ntu_@we

boleh aje..

fiD said...

yup dah padam!

kella said...

yup! dah cuba tengok! haah laaa.. ada!
nak buat entry pasal ni jugak.. boleh? :)

nabil_potter said...

kella

silakan :)

Anonymous said...

mcm mne??ta paham na wat dy..=(

.aira. said...

kalau gune open office takde kan ? penat carik hee xD

jempot lihat blog and tingglkan jejak anda di entri ni :D
aiz batu campur - tips mengelakkan perut buncit, haha

crayon said...

aku format terus pc!! senang.. nyampah aku israel ni hahaha

nabil_potter said...

ye la tu bro :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...