Saturday, July 24, 2010

[Download]: Lagu Tema Zehra Janji Kekasih

Salam kepada semua sahabat blogger..

Citer Nur Kasih dah pernah tengok kan? so, sekarang ni, citer yang semakin hari semakin naik adalah cerita Zehra janji Kekasih..Sebenarnya, saya sendiri baru 2 kali tengok cerita ni pada episode awal..Sekarang ni dah tak tengok lagi sebab masa dan banyak lagi la masalah..Nak kata tak de tv, sekrang ni dah boleh tengok Online..Nak tahu tengok kat ne? Meh klik kat sini..Free je kalau nak tengok TV...Tengok Tv1 ade, Tv2 dan juga Tv3..Semua ade..ok..

Kali ni bukan nak cerita pasal tv, tapi saya nak cerita pasal lagu tema cerekarama tu..Saya sebenarnya malas nak tengok tv, tapi apa yang membuatkan saya tertarik kepada cerita tu adalah disebabkan lagu tema dia..First lagu dia yang best adalah nyanyian Afgan dan yang ke 2 dia amik lagu KCB(ketika cinta bertasbih)  yang mana Cerita paling best pernah saya tengok..Nak tau citer ape, klik kat sini..

So kat sini, kepada yang masih mencari siapa la yang menyanyi lagu tu, bleh download kat sini ok..

1. [Download] VA_-_OST_Ketika_Cinta_Bertasbih_-_06_-_Score_-_KCB_Guitar.mp

2. [Download]AFGAN -PADAMU KU BERSUJUD.mp3

2 comments:

allyza abdullah said...

thanks sharing ;) xpenah tgk lg jnji kekasih

Hariz said...

Thanks Sharing...

New Entry Prof-Hariz
Menutup Aurat Mengikut Syariat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...