Tuesday, July 6, 2010

First Time Menang Contest

Salam kepada semua sahabt bloggers.

Alhamdulillah selamat  pergi dan balik dari hantar sepupu daftar di UIA Gombak tadi pagi..So,dalam pukul 6 lebih tadi baru je sampai umah..malam ni baru je buka email, buka blog, tengok earning dekat nuffnang, tengok aimsweb dan tengok esila.

Tanpa berceloteh panjang, oleh kerana masa yang amat penting sekarang nie, report pon tak siap lagi, jumaat dah nak balik, semua ni menyebabkan saya amat2 busy dan serabut..Ini second time masuk contest..Tapi, masa first time masuk dulu, hanya dapat top 5..Tapi, hari ni buka je blog, baca dekat shoutbox, ada message dari asada..Katanya pemenang contest gambar dah diumumkan..Tanpa mengharapkan untuk menang, tengok2 gambar saya no 3..Alhamdulillah, kali ni rezeki saya..Tima ksih banyak2 kepada pihak pengajur ASaDa RyutaRo.

Berikut adalah copy paste daripada blog beliau yang menyatakan tentang senarai pemenang contest Gambar Best..Layan..

                                              **************************************

Pemenang Contest Gambar Best By Asada

26 kata-kata best anda
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Yeah! dan akhirnya~ inilah pemenang Contest Gambar Best Asada.. Tahniah kepada pemenang kerana gambar-gambar anda telah memikat hati juri. jangan sampai terus jadi bini sudeyh. hahaha..

Tempat Pertama : Puput @ http://pesantokmoyok.blogspot.com/
Gambar : mak mertua & kakaknya, mak cik Nik.
Tempat Kedua : Nida @ http://nisajijah.blogspot.com/
Gambar : Caklempong Soccer

Tempat Ketiga : Nabil_Potter @ http://nabil-potter.blogspot.com/
Gambar : Dania

Tempat keempat : Misz Fatin @ http://atentiqa.blogspot.com/
Gambar : Kegembiraan melepasi rintangan.

Tempat kelima : E.L.I.Z.A @ http://www.elizadianna.com/
Gambar : Ibu Mengandung

Tempat Keenam : Wanjunsmile @ Azizun @ http://wanjunsmile.blogspot.com/
Gambar : Zaman main-main tepung

Tempat Ketujuh : Durratul Ain @ http://durratul-ain.blogspot.com/
Gambar : PCK seksi

Tempat Kelapan : Carl Samsudin @ http://carlsamsudin.blogspot.com/
Gambar : Feeling-feeling jadi jurufoto National Geographic

Tempat Kesembilan : Rhapsody Lin @ http://lahirbalik.blogspot.com/
Gambar : Childhood moments

Tempat Kesepuluh : Mawaddah @ http://mwdah.blogspot.com/
Gambar : Bot penambang "confirm menang"

Tahniah sekali lagi kepada pemenang.. dan setinggi-tinggi terima kasih asada ucapkan kepada semua peserta yang join dan support contest ini. sangat-sangat menghargai penyertaan anda semua..

                                     **********************************************
Tengok tu, saya dapat no 3..Alhamdulillah..Happy sangat nak tido malam nie walaupun report praktikal tak siap..heheheh....Terima kasih jugak kepada semua pemenang yew...

16 comments:

Hasrol Nizam said...

tahniah2 sbb mng.. :) cantik2 gak gambar semua tu..

nur hidayah isa said...

tahniah2...

humaira said...

waaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
ak xmenang p0n!!
seday nye

nabil_potter said...

testing!

Eyriqazz said...

tahniah....teruskan perjuangan...

SweetyMui2 said...

hikhik..congratss!! :)
report lom siap??lmbt gak abis LI ek.mui dah abis mggu lepas dh..hee

kenwooi said...

congrats! =)

IERA HAJERAH AZMAN said...

tahniah jugak kat kau yang kene balik utm :|

Bila Keluar Bertiga, Orang akan Pandang Aku Macam Janda Berias Beranak Dua

DaHLia said...

TTahniah!! COmelllll

zulkbo said...

Salam bertandang..
moga kita semua
mendapat rahmat
dari-NYA jua..
جزاك اللهُ خيراً

Cik Mimie Hanimi said...

congrate.......cun sume pic2 2...
=)

hans said...

wah
cantik pic hang amik noh
no 3 tu okay lah tu

Bapak said...

tahniah!

[z@ck] said...

tahniah
=)

.::WaNiE::. said...

owhh tahniah

Ery Farieha said...

tahniah weh
mmg comel budak tu
anak sdare ko kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...