Tuesday, July 20, 2010

TV2 Online for Free !!!



Salam kepada semua sahabat bloggers..


Semalam saya telah postkan 1 entry mengenai TV3 dan TV1 Online for free kan? so, hari ini, atas permintaan ramai, saya akan postkan untuk TV2 pulak..ramai juga yang cakap, tv3 buffer lambat..tapi yang pastinya, tv1 and tv2 lebih cepat buffering compare to tv3 dan volume dia pun ok..kuat dan jelas..Tapi semua ni bergantung kepada kelajuan internet anda..ok.


/>

Kepada yang tak dapat tengok, kemungkinannya adalah:


1. Missing plug in.Solusution: Install missing plug in tu..PAstu restart computer dan insyAllah boleh tengok..

2.Tak de software flash..Solution dia: Install la..Try cari kat filehippo tengok..











p/s: Selamat menonton =)

p/s: tak perlu beli tv lagi..heheh


kalau rasa kat sini berat, sila ke SINI

TV1->http://nabil-potter.blogspot.com/2010/07/tv1-online-for-free-now-available.html
TV3->http://nabil-potter.blogspot.com/2010/07/tv3-online-free.html

7 comments:

paan said...

thanks for this info.

shin chan said...

erk

Pinky Pixie said...

lpasni, bisnes yg jual tv bungkus.. ngeh2..

fndrocka said...

aku dapat tengok!!!

habibi qalbi said...

wah..dpt tgk tv..tenkiu2..siaran elok la tu..=)

Anonymous said...

bagus nabil buat tv free, terutama astro channel, susah dapat, kalau ada lebih channel astro mesti best..cuba letak tv indonesia, wayang baru indonesia pun percuma..best juga sebab dekat dan boleh faham...anyway tahniah and all the best

Media Baru Besut said...

Tonton pelbagai Siaran Tv Malaysia ,astro awani, astro ria, astro prima. astro mustika hd,astro arena.astro warna, tv1,tv2.tv3,ntv7.8tv,tv9 dan pelbagai siaran tv Online Di >>> http://vocests.blogspot.com/2014/09/malaysia-tv-stations-watch-online.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...