Wednesday, August 25, 2010

Bonus Nuffnang kali ke 2 dan Tips bufferes earning (be)

xnampak?klik utk besarkan..
Salam dan selamat sejahtera kepada semua pembaca dan penggemar blog ini tidak mengira bangsa dan agama serta dimana jua anda berada..Terima kasih kepada anda kerana menjadikan blog ini sebagai blog harian yg patut anda lawati.. Seperti biasa, sy pasti akan menghidangkan anda (insyAllah) dengan artikal2, ilmu2 dan pelbagai fakta menarik utk dikongsi bersama.

boleh buat i-phone raya..hahah
Minta maaf entry kali ni syok sendiri..hehehe..Btw, thanks to nuffnang sebab bagi lagu buffered earning..Mungkin  kalau duit nffnnag haritu boleh buat beli seluar raya, duit buffered kali ni target tak tinggi sangat la..Mungkin lepas je kot nak beli i-phone..Hmmmm...

Mesti korang nak tau tips2nya kan?tak sampai sebulan dah dapat lagi buffered earning..Baik hati sungguh la nuffnang nie..hehehe..tips yang pertama haritu boleh tujuk dekat sini..Untuk tips yang ke 2, para nuffnanggers mesti menjawab survey dengan betul supaya mudah untuk agent2 pengiklanan ni nak pilih blog anda..Pemilihan adalah bedasarkan kreteria iklan tersebut..Paham tak?? kiranya isi survey tu baik2..jgn tipu2..kalau udate seminggu sekali, tulis je seminggu sekali..jagan melebih2 pulak..k..ingat, jawab survey dan update survey adalah tips yang ke 2 untuk hari ini...Selamat beramal...

p/s: selamat berbuka :)

7 comments:

Kie-yu said...

uish..
bleh beli iphone gempak tu trafik :D

hans said...

yups
nuffnang memang pemurah skrg

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

nur hidayah isa said...

survey tu yg kat mana nabil?

Wan Gerrard said...

Giler la leh beli iphone..nak gak, adoi2 =P

Ery Farieha said...

seronok2~

nabil_potter said...

survey kat dalam tu la..yang jawab2 soalan tu..

SweetyMui2 said...

wohhh siap iphone lagi..kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...