Monday, August 2, 2010

[Gambar] : Kereta Waja 2010 Lancer Edition???






.

Assalamualaikum kepada semua sahabt bloggers..

Walaupun masa tidak mengizinkan, tapi masih sempat untuk berblog..maka saya tak berapa sebok lagi la..heheh..tadi sebok2 blog walking, tiba2 terkejut engok gambar ni..Nak kata lancer, tapi org cakap waja...dari pandangan mata besar ku, ku nampak ini lancer yang telah diubah suai menjadi waja..Kalau ini betul2 waja, insyAllah tahun depan angkat 2 bungkus..heheheheh... :)

Layan je la gambar ni..Kredit t0 http://paultan.org

ketika hujan..so xnampak sgt dalam dia..






13 comments:

Zulfahmi Abidin said...

weh nabel..nei lancer lah...bukan waja..hehe.ape la ko..

B.E.R.Y.S said...

lancer lancer!! :) macam lancer ciplak..heeee..~

MrPayid said...

x...mmg betul... nie waja... mmg ceo proton dah announce aritu masa launch new exora.. ujung tahun ni akan kuar new waja yg mmg designnya diambil dr lancer.. tapi enjinnya still 1.8cc and harga dlm 80k

nabil_potter said...

thanks MrPayid atas penjelasan..diorang tak nak caya sudah..hihi

nabilah abd rahman said...

fuh...cool la bentuk kereta ni...

aren said...

sebijik macam lancer..sapa yg tak mampu nak beli lancer tu boleh la beli yg ni

IntanBerlian said...

Nabil~~ huhu. aku nak bagi hadiah seperti yang dijanjikan.hehe. memandangkan ko follower ke-100 aku. sila lah bagi size baju anda ye,insyaALLAH aku cari souvnir from india.hehe. klo tak. t aku cari kat msia.haha.

aku dah lost track untuk follower ke-200 cam mane tah mahu kira2..haha

::FAIZ FARISH:: said...

cam pelik je rupa dia...

ASaDa RyutaRo said...

ni lancer la.. sama cam lancer kete polis baru mlysia punya.. cmna leh jd waja lak?

hans said...

erkkk
rupa dia cam xcun la dimataku
hehehe

P/S : Drama Minggu Ini : Awak NAK Guna PC Ker Wahai Si Kacak?

Hasrol Nizam said...

macam betul je kan... wait n see.. :D

anda blogger? anda tersepit?
blogger yang tersepit

Ct SoLeHa said...

yeke??tp cam lancer je..

Sharif Asri Sharif Al-am said...

wah aku dah ketinggalan ceta ni. waja versi ni mmg dah takdak yg mirip waja versi ptama. x mcm kancil cuma tukar dpan blkg. yg ni full wajah lancer kcuali logo tu. kat gmbr ni mcm takdak logo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...