Monday, September 6, 2010

Header Raya Pulak Dah...

Salam buat semua sahabat bloggers yang masih setia mengunjungi blog ini...

Entry ni mungkin amat ringkas dan padat kepada anda semua..Sebenarnya tak da idea nak tulis ape..Oleh kerana header raya dah siap, so saja nak tunjuk dan bagi tahu pada semua kawan2 tentang header ni..InsyAllah header dekat blog ini akan sentiasa diupdate mengikut keadaan semasa..Macam minggu lepas adalah header merdeka editon..Sekrang raya editon pulak..Ok..

Nak tempah header? bleh klik kat sini..jagan lupa reference nama Nabil ok..Ingat, reference nama Nabil..ok..

Selamat Hari Raya :)

p/s: maaf entry tak de input utk anda :)

11 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

nabil nak mtk tolong...kenapa figure follower awe bertukar2 tapi orang nye tak...

ribena.illina said...

cun2.. dah ade salam aidilfitri pulak. heee~

Nabiel said...

nabiel mne bro?hehehe~=P
smart2!!

zirconia said...

asyik tukar je eh? cun lah..jeles!

Dark Half said...

yo nabil
salam aidilfitri.maaf zahir batin

YamaShita KaiTo said...

haha~ nabil potter...

pearl apple said...

salam lebaran jgk nabil..wowww..lawa nih header,,jeles pulak..

pearl apple said...
This comment has been removed by the author.
hans said...

xpuas hati aku
macam mana tiba2 leh kuar ketupat disitu?

aku nak juga
hehehehe

P/S : Tips - Tips Bagaimana Mahu Mengelak Daripada Memberi Duit Raya Dalam Jumlah Yang Banyak!

ayin~weeweet said...

kemas gile blog ni.taniah!! :)

nabilah said...

smart...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...